ddreklame belettert 500ste Bidfood vrachtwagen

Afgelopen week werd de 500ste vrachtwagen van Bidfood in een nieuw jasje gestoken. Dat gebeurde in een feestelijk oranje tintje. Enerzijds ter ere van de sportzomer en anderzijds omdat na de lange coronasluiting de horeca onlangs haar deuren eindelijk weer mocht openen. Ook voor ddreklame reden voor een feestje. 

Succesvolle samenwerking

Bidfood (17 vestigingen en 368 voertuigen in bedrijf) vertrouwt de uitvoering van voertuigreclame en gevelreclame al jaren aan ddreklame toe. Zo werd in 2017 het hele bedrijf (voormalig Deli XL) door ddreklame in een nieuw jasje gestoken. Het feit dat we afgelopen week de 500ste vrachtwagen hebben beletterd is dan ook een mooie mijlpaal! Na de lastige periode waarin de horeca verplicht de deuren moest sluiten nodigden we Bidfood dan ook graag uit bij ons op kantoor om samen een klein feestje te vieren!

Proost op de mijlpaal!

Normaal gesproken gaan de vrachtwagens van Bidfood na belettering zo snel mogelijk weer de weg op, maar de 500ste vrachtwagen hebben we speciaal voor de gelegenheid even laten staan op het industrieterrein aan de Nijverwaard in Sliedrecht. Daar werd door ddreklame en Bidfood geproost op de mijlpaal, een taartje gegeten en vertrouwen uitgesproken in de voortzetting van de samenwerking!

In dit bericht:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon