Mint groene vrachtwagen belettering met afbeelding van snoep

Vrachtwagen belettering

Op zoek naar een bedrijf dat jouw vrachtwagen kan beletteren én ervoor zorgt dat deze zo snel mogelijk weer onderweg is? ddreklame ontzorgt je van het ontwerp tot en met de uitvoering van je vrachtwagenreclame. De belettering op jouw vrachtwagen brengen we aan in onze eigen loods of bij jou op locatie. Heb je zelf al een ontwerp en wil je ons alleen de productie en het bestickeren van jouw vrachtwagen laten doen? Ook dan helpen we je graag verder.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Vrachtwagens die wij bestickeren

Alles is mogelijk.

Bij ddreklame kun je terecht voor de belettering van diverse soorten vrachtwagens. Met de kwaliteitsfolie van 3M zorgen we ervoor dat jouw vrachtwagen zich onderscheidt van de rest.

Deep blue vrachtwagen belettering

Vrachtwagens beletteren

Het bestickeren van jouw vrachtwagen, volledig in jouw huisstijl: ddreklame draagt zorg voor het gewenste resultaat, van ontwerp tot en met de uitvoering. Van een bescheiden belettering met jouw logo tot een volledige vrachtwagen wrap: bij ons is alles mogelijk. 

Blauw met gele belettering tankwagen Wemmers

Tankwagens beletteren

Tankwagens staan vaak stil en worden gezien door veel mensen. Bij uitstek een voertuig dat voorzien kan worden van reclame. Ondanks zijn ronde vorm kan is een tankwagen bestickeren geen enkel probleem. Onze goed opgeleide en ervaren vakkrachten zorgen ervoor dat de bestickering strak wordt aangebracht. 

Geel met witte vrachtwagenreclame voor het promoten van je bedrijf

Bakwagens beletteren

Met een mooi beletterde bakwagen werk je op een unieke manier aan je naamsbekendheid. Van bestickeren met een subtiel logo tot en met een full-colour print of volledige wrap: jouw bakwagen wordt een eyecatcher waar niemand meer omheen kan.

Groen met blauw beletterde aanhanger DGS

Unieke voertuigen beletteren

Foodtruck, aanhanger of trailer bestickeren? Ook dat doen we bij ddreklame. Bekijk de mogelijkheden van het bestickeren van unieke voertuigen en ontdek welke tevreden klanten je voorgingen.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Voordelen van jouw vrachtwagen beletteren

Je vrachtwagen bestickeren werkt. Een vrachtwagen maakt flink wat kilometers en bereikt op deze manier ontzettend veel mensen. Met een belettering op je vrachtwagen kan niemand om jouw reclame heen: je rijdt voor of naast weggebruikers, verleent hen voorrang of laat hen oversteken op het zebrapad. Het bereik van een bestickerde vrachtwagen is groot. Daarmee is deze vorm van reclame maken relatief goedkoop. 

Heb je liever een print of patroon op je vrachtwagen? Of wil je deze volledig laten wrappen? Dat kan! Waar je ook voor kiest, met
vrachtwagen belettering van ddreklame creëer je een onmisbare uitstraling.

Zoek je advies over vrachtwagen belettering?

Met meer dan 40 jaar ervaring in de signbranche weten we als geen ander hoe we jouw vrachtwagen attentiewaarde meegeven. Als je kiest voor ddreklame, zorgen we ervoor dat je optimaal resultaat behaalt met jouw ontwerp. Bij het maken van een ontwerp voor vrachtwagen belettering zijn er namelijk een hoop punten om rekening mee te houden. Denk hierbij aan de afstand waarop jouw vrachtwagen bestickering leesbaar moet zijn, de leesrichting, het aantal focuspunten en nog veel meer. We denken hierover graag met je mee. Voor het bestickeren van vrachtwagens maken we gebruik van kwaliteitsfolie van 3M. Onze ervaren plakkers voorzien jouw vrachtwagen gegarandeerd van een strakke belettering. 

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we maken een ontwerp en visualisatie voor je. Zo ervaar je zelf wat de mogelijkheden zijn van het beletteren van jouw vrachtwagen.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vrachtwagen bestickering. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Met vrachtwagen belettering bereik je een groot en divers publiek, doordat de vrachtwagen met jouw reclameuiting erop door heel het land heen rijdt. Je vergroot hierdoor de herkenbaarheid van jouw merk. Ook wordt jouw naamsbekendheid steeds groter.

Voordat je aan een ontwerp voor vrachtwagenreclame begint, is het belangrijk dat je jouw reclamedoelstellingen duidelijk hebt. Daarnaast moet je rekening houden met het feit dat een vrachtwagen maar voor korte tijd wordt gezien, vaak 2-3 seconden. De reclameboodschap moet dan ook direct duidelijk zijn. Zorg daarnaast voor een ontwerp waarin jouw reclameboodschap met de rijrichting mee wordt waargenomen.

De leesbaarheid van bestickering op vrachtwagens is afhankelijk van de volgende ontwerpkeuzes: het gebruikte lettertype, de lettergrootte, de spatiëring en het kleurcontrast.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon