Bakwagens voor CTG Logistics: van ontwerp tot en met uitvoering

Transportbedrijf CTG Logistics uit Vondelingenplaat zet naast vrachtwagens ook bakwagens in. Deze zeswielige wagens zijn ideaal voor omgevingen waar vrachtwagens niet zijn toegestaan. CTG Logistics wenste een mooi ontwerp dat kon worden toegepast op drie bakwagens. Hier hielpen we graag bij.

 

Voordelen van een bakwagen

Een bakwagen kun je zien als een kleine vrachtwagen. Met de bakwagen kom je eenvoudig op plaatsen waar vrachtwagens niet zijn toegestaan. De kleinere wagen is makkelijk wendbaar en heeft veel opbergruimte. De wielen nemen geen ruimte in beslag in de laadruimte, zoals bij bestelwagens.  

Bedrijfsauto bedrukken met bedrijfslogo voor CG Logistics BV

Ontwerp met de klant

In een briefing ontvingen de wensen van de klant en de bijbehorende teksten voor op de bakwagens. Ons designteam vertaalde deze wensen in een passend design. De afbeelding weerspiegelt de binnenzijde van de bak, waarin de transportelementen van CTG Logistics zichtbaar zijn. Het beeld van de olievaten, dozen en pallets is een combinatie van afbeeldingen die zijn omgezet tot deze artist impression. Dit unieke design valt op, en laat de voorbijganger direct zien wat CTG Logistics vervoert. Het ontwerp is voor iedere bakwagen hetzelfde, wat zorgt voor herkenbaarheid op de weg.

Bedrijfsauto bedrukken met bedrijfslogo voor CG Logistics BV

Logistiek haalbaar

Drie bakwagens missen op hetzelfde moment: dat kan een logistieke opgave zijn. Daarom planden we de bakwagens op drie achtereenvolgende dagen in. Zo bleef de impact voor CTG Logistics minimaal.

 

Materiaal

Voor het bestickeren van de bakwagens gebruikten we kwaliteit folie uit de 3M IJ40-serie. Deze folie is geschikt voor relatief platte ondergronden en outdoor toepassingen. Dit maakt dat de folie lang meegaat.    

 

Bedrijfsauto bedrukken met bedrijfslogo voor CG Logistics BV

We zijn blij om te horen dat CTG Logistics tevreden is met het resultaat: “Onze nieuwe busjes zijn bestickerd! We zijn ontzettend blij met het resultaat. 😍😍” 

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon