Vernieuwde signing voor Libra Energy

Libra Energy, groothandel voor zonne-energie installaties, voerde in maart een wijziging door in het logo. De letter ‘R’, het beeldmerk van het moederbederijf Rensa Family Company, werd onderdeel van het bestaande logo. Libra Energy vroeg ons deze wijzigingen door te voeren in hun signing. Van gevelreclame tot parkeerborden: in dit project hebben wij onze klant van alles voorzien.

Gevelreclame voor Libra Energy - Buitenreclame.

Nieuwe gevelreclame inclusief het beeldmerk

Totaalconcept

Voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid voor klanten of bezoekers is het van belang huisstijl– of logowijzigingen door te voeren in alle signing. In het geval van Libra Energy ging het om de verlichte en onverlichte gevelreclame, parkeerborden, raamfolies en een zuil.

Parkeerbord voor Libra Energy.
Gevelreclame voor Libra Energy - Buitenreclame.

Parkeerpalen en gevelreclame

Hergebruik van ondergronden

Het vernieuwen van signing betekent niet altijd dat de huidige uitingen geheel vervangen moet worden. Het is mogelijk om onderdelen of ondergronden te hergebruiken. Zo plaatsten we bijvoorbeeld geen nieuwe zuil, maar vervingen we enkel de letters op de bestaande plaat. Bij de verlichte gevelreclame wijzigden we alleen het beeldmerk. De andere gevelreclames demonteerden we wel in zijn geheel voordat we de nieuwe plaatsten.

Reclamezuil voor Libra Energy - Buitenreclame.
Reclamezuil voor Libra Energy - Buitenreclame.

Alleen de tekst op de zuil is gewijzigd, waardoor het niet nodig is om de zuil te vervangen

Het eindresultaat

De buitenreclame in dezelfde huisstijl maakt het pand van Libra Energy herkenbaar en vindbaar voor bezoekers of voorbijgangers. De routing en parkeerborden maken het voor hen nog eenvoudiger om de weg te vinden naar de juiste ingang. Het pand valt niet alleen overdag, maar ook s ’nachts of tijdens slechte weersomstandigheden op door de verlichte gevelreclame.

Tijdens dit project hebben we het pand van Libra Energy voorzien van diverse vormen van signing. Komende maand gaan we aan de slag met de volgende fase van de uitbreiding: het plaatsen van drie nieuwe gevelreclames en bewegwijzering.

Gevelreclame voor Libra Energy - Buitenreclame.

Verlichte gevelreclame

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon