Rebranding Etos

De Etos winkels in Strijen en Almkerk waren nog ingericht volgens de oude huisstijl van de Etos-formule en dus kregen wij de vraag om de rebranding van de winkels te verzorgen. Bij de aanpak van het project hebben we de winkeleigenaren volledig ontlast en hebben we door creatief aan de slag te gaan de winkels op een eenvoudige en betaalbare manier weten te transformeren!

Overzicht resultaten:
  • Nieuwe en frisse uitstraling
  • Vervanging 37 winkelschapborden, Etos Strijen
  • Vervanging gevelreclame, lichtlijnen, en lichtbakbeplating, Etos Strijen
  • Overgeplakte winkelschapborden, Etos Almkerk
  • Ingeplakte interieurelementen, Etos Almkerk
  • Hergebruik bestaande constructies, Etos Almkerk
  • Korte doorlooptijd

Over het project

De Etos-formule heeft eind vorig jaar een nieuw huisstijl geïntegreerd in haar winkels, waarbij de oude huisstijlkleuren plaats hebben gemaakt voor een strak en rustige uitingsvorm, namelijk zwart en wit. Ook het Etos-logo heeft hierbij een verandering ondergaan, waardoor het merk een nieuwe identiteit heeft gekregen.

Omdat de Etos winkels in Strijen en Almkerk nog ingericht waren volgens de oude huisstijl, kregen wij de vraag om de rebranding van de winkels te verzorgen. Dit wilden wij natuurlijk wel! Bij de aanpak van het project hebben we de winkeleigenaren volledig ontlast en hebben we door creatief aan de slag te gaan de winkels op een eenvoudige en betaalbare manier weten te transformeren. Het resultaat: zeer tevreden klanten en prachtig uitziende winkels!

Gevelreclame Etos Strijen
Lichtreclame Etos

Onze aanpak

Voor het inmeten van beide winkels is een vrij moment gekozen en zijn direct de mogelijkheden omgezet in uitgewerkte lay-outs ter illustratie van hoe het eruit zou komen te zien. Hierbij is onderling steeds nauw contact geweest. Verder hebben wij onze expertise ingezet om de restyling in een zo kort mogelijke periode te kunnen realiseren, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit van materiaal of uitstraling.

In onze aanpak hebben we bij beide winkels de afweging gemaakt tussen vervangen of hergebruiken. Voor het interieur van de Etos in Strijen was het de best keuze om de winkelschap-borden te vervangen en hebben we juist bij de gevelreclames ervoor gekozen om gebruik te maken van de al bestaande constructies. Bij Etos Almkerk hebben we de bestaande winkelschap-borden opnieuw beplakt. Ook hebben we bij Etos Almkerk onder andere de deuren, posten en zijwanden naast de winkelschappen meegepakt.

Zwart folie op achter wand Etos Almkerk
Zwart folie op achterwand winkelschappen Etos

Het eindresultaat

Voor de Etos-winkel in Strijen hebben we 37 winkelschap-borden voorzien van een nieuwe aanblik. Hiermee hebben we een rustiger beeld in de winkel gecreëerd, die beter past bij de nieuw huisstijl. Daarnaast hebben we enkele items buiten vervangen. Dit waren de gevelreclames, de lichtlijnen aan de gevel en de lichtbakbeplating in de bestaande uitsteeklichtbakken. Voor de vestiging in Almkerk hebben wij de bestaande houten winkelschapborden overgeplakt met zwarte snijfolie. Daarnaast werden nog een aantal interieurelementen ingepakt met hetzelfde folie.

Zwarte achterwand winkelschap borden Etos Strijen
Zwarte folie op achterwand winkelschapborden Etos Almkerk

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon