Het uitgelichte product van deze maand is onze TOTEM! TOTEM is een multifunctionele reclamezuil van hoge kwaliteit. De zuil is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en is een zeer geschikt middel om jouw vindbaarheid naar een hoger niveau te tillen!

Vindbaarheid vergroten

Onze reclamezuilen zorgen ervoor dat jouw vindbaarheid aanzienlijk vergroot. Dit is gunstig, want gemakkelijk vindbaar zijn leidt tot minder irritaties en verwarring bij klanten en bezoekers. Hiermee creëer je een positieve klantbeleving. Tevens fungeren de zuilen als een prachtige eyecatcher. Een zeer geschikt middel dus om de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling een échte boost te geven.

Voorbeeld Totum reclamezuil
Voorbeeld reclamezuil Totum

Routeplan op maat

We zorgen ervoor dat verkeersstromen op efficiënte wijze over jouw (parkeer)terrein worden geleid. Hiervoor maken onze routespecialisten een op maat gemaakt routeplan. Ook het design en de montage van de reclamezuil wordt door ons geregeld. Je hoeft hier dus niet verder naar om te kijken. Doordat wij de zuil zelf produceren, garanderen we een goede kwaliteit. Bovendien krijg je standaard 3 jaar garantie op het design, de constructie en de plaatsing van de zuil. Onze monteurs hebben veel ervaring met het maken en plaatsen van de reclamezuil en zijn actief in heel Europa!

Formaten

Onze standaard formaten zijn als volgt:

Gaat je voorkeur uit naar een andere vorm of formaat? Dan kan dat natuurlijk ook. We geven je graag advies en nemen de mogelijkheden met je door! Neem ook eens een kijkje op onze pagina over reclamezuilen. Hier vind je meer informatie over de standaard zuilen en ook kun je inspiratie opdoen.

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon