Stijlvol parkeren met PARK

Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van branding? Voortaan ontvang je bezoekers en personeel op stijlvolle wijze met het unieke en mooi afgewerkte parkeerbord van ddreklame! PARK is een volledig gepersonaliseerd parkeerbord die bezoekers kennis laat maken met jouw merk vanaf het moment dat ze gearriveerd zijn. Dit zorgt voor een sterke klantbeleving die jouw bedrijf ten goede komt. Wie wilt dat nou niet?

Waarom PARK?

PARK is een opvallend parkeerbord met een uniek ontwerp waarmee je indruk maakt op bezoekers en voorbijgangers. PARK is geschikt als regulier parkeerbord, maar ook als aanduiding van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Het parkeerbord zorgt voor overzicht en is te gebruiken op zowel grote als kleine parkeerterreinen. Doordat onze parkeerborden hoger zijn dan de gebruikelijke parkeerborden, zijn ze beter zichtbaar en worden ze minder snel omvergereden. De afmetingen van PARK zijn 120 mm breed, 800 mm hoog en 50 mm diep.

Witte auto geparkeerd voor geel parkeerbord PARK
3 parkeerborden ddreklame

PARK & Branding

De parkeerborden worden rondom bedrukt in jouw eigen huisstijl. Dit in combinatie met het moderne ontwerp zorgt voor een luxe en professionele uitstraling. Door bezoekers al vanaf het parkeerterrein kennis te laten maken met jouw merk, draag je bij aan een positieve klantbeleving. Dit komt doordat bezoekers op meerdere (extra!) momenten interactie hebben met jouw merk. Hierdoor laat je een krachtige indruk achter in het hoofd van de bezoeker, waardoor zij jou op een later tijdstip weer sneller weten te vinden. Dit noemen wij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van branding!

Andere uitvoering?

Gaat je voorkeur uit naar een parkeerbord in een andere vorm? Dan kan dat natuurlijk ook! We geven je graag advies en nemen de mogelijkheden met je door. Neem ook eens een kijkje op onze pagina over parkeerborden. Hier kun je inspiratie opdoen over verschillende parkeerborden.

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon