Voertuigen: volledige carwrap

VOERTUIGEN

Reclame op voertuigen is een manier waarmee je met een substantieel lage investering een heel hoog bereik onder je (potentiële) klanten realiseert. De kosten van traditionele printmedia en web advertising zijn immers hoger. Wij hebben oplossingen om jouw voertuigen te voorzien van wisselende communicatie. Je kunt daardoor inspelen op de actualiteiten binnen je markt of bedrijf. Naast het cosmetische aspect is er ook een functioneel aspect: bijvoorbeeld het tinten van ramen van bedrijfsbussen. Dit om de kans op inbraak te verkleinen. Een volledige carwrap kan tevens een afwijkende bedrijfsautokleur voorkomen, wat mogelijk de verkoopmogelijkheden negatief kan beïnvloeden.

CONTACT

VOERTUIGEN
DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

DD-Reklame-voertuigen

“Gebruik je vervoersmiddelen als middel om te communiceren. Een goedkope oplossing met een heel groot bereik.”

Advies nodig? Wij horen graag van je.

0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

Voertuigen: belettering vrachtwagen

WERKWIJZE

Wij inventariseren, ontwerpen, offreren en verzorgen een helder uitvoeringsplan. Dit realiseren we samen. Geheel gebaseerd op jouw wensen. Wij zorgen voor een uniforme uitstraling van je wagenpark, denken mee over eventuele wisselende boodschappen op je voertuig, zorgen dat je voertuig zo min mogelijk stil staat tijdens de montage en maken een plan voor eventueel toekomstig schadeherstel. Tenslotte denken wij met je mee over de cosmetische kant: voertuigreclame is tenslotte één van de meest prominente visitekaartjes van je bedrijf.

CONTACT

TOEPASSINGEN


 • Bedrijfswagens

  Alleen een logo en adres? Aangevuld met een full-colour? Of helemaal gewrapt?
  Mogelijkheden genoeg. Onze grafisch vormgevers helpen je graag om dit ‘visitekaartje’ met hoog bereik vorm te geven.

 • Vrachtwagens

  Wagenparken van 1 tot meer dan 1.000 vrachtwagens. Harde opbouw, zeil, koel- of tankwagen. Wij hebben voor elke uitvoering de beste oplossing. Montage in onze loods of bij jou op locatie. Bij grote wagenparken kan een schademeldingssysteem door ons worden ingericht, zodat je wagenpark er altijd top uitziet.

 • Carwrap

  Als 3M geautoriseerd verwerker pakken wij personenauto’s en bedrijfswagens volledig in. In een egale kleur of zelfs in full-colour. Is je bedrijfskleur rood, maar de auto is wit? Dan zorgen wij daar toch voor!

 • Touringcars

  Tijdelijke of permanente belettering. Fullwrap of alleen een koersbordsticker. Al dan niet geprint op magneetplaten. In 1979 waren dit onze eerste werkzaamheden. De kennis en jarenlange ervaring is aanwezig om je te adviseren.

 • Acties

  Tijdelijke folie om wisselend te communiceren met je klanten. Bijvoorbeeld op achterzijde van je (vracht)wagenpark of juist je bakwagens of trailers. Alles in een handomdraai.

 • Diverse Materieel

  Schepen, kranen, bulldozers, tractors, hoogwerkers en aggregaten. Vaak zichtbaar voor een groot publiek. Wij voorzien ze graag van jouw huisstijl.

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen of advies nodig?
Neem contact met ons op! 
T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl
Volg ons ook op LinkedinFacebook en Instagram!