VOERTUIGEN

Voertuigreclame is een medium waarmee u met een substantieel lage investering een heel hoog bereik onder uw (potentiële) klanten realiseert. De kosten van traditionele printmedia en webadvertising zijn immers hoger. Wij hebben oplossingen om uw voertuigen te voorzien van wisselende communicatie. U kunt daardoor inspelen op de actualiteiten binnen uw markt of bedrijf. Naast het cosmetische aspect is er ook een functioneel aspect: bijvoorbeeld het tinten van ramen van bedrijfsbussen. Dit om de kans op inbraak te verkleinen. Een volledige carwrap kan tevens een afwijkende bedrijfsautokleur voorkomen, wat mogelijk de verkoop-mogelijkheden negatief kan beïnvloeden.

VOERTUIGEN
DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

DD-Reklame-voertuigen

“Gebruik uw vervoersmiddelen als middel om te communiceren. Een goedkope oplossing met een heel groot bereik.”

Advies nodig? Wij horen graag van u. U kunt ons bereiken op 0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

WERKWIJZE

Wij inventariseren, ontwerpen, offreren en verzorgen een helder uitvoeringsplan. Samen met u. Geheel gebaseerd op uw wensen. Wij zorgen voor een uniforme uitstraling van uw wagenpark, denken mee over eventuele wisselende boodschappen op uw voertuig, zorgen dat uw voertuig zo min mogelijk stil staat tijdens de montage en maken een plan voor eventueel toekomstig schadeherstel. Tenslotte denken wij met u mee over de cosmetische kant: voertuigreclame is tenslotte één van de meest prominente visitekaartjes van uw bedrijf.

TOEPASSINGEN


 • Bedrijfswagens

  Alleen uw logo en adres? Aangevuld met een full-colour? Of helemaal gewrapt?
  Mogelijkheden genoeg. Onze grafisch vormgevers helpen u graag om dit ‘visitekaartje’ met hoog bereik vorm te geven.

 • Vrachtwagens

  Wagenparken van 1 tot meer dan 1.000 vrachtwagens. Harde opbouw, zeil, koel- of tankwagen. Wij hebben voor elke uitvoering de beste oplossing. Montage in onze loods of bij u op locatie. Bij grote wagenparken kan een schademeldingssysteem door ons worden ingericht, zodat uw wagenpark er altijd top uitziet.

 • Carwrap

  Als 3M geautoriseerd verwerker pakken wij personenauto’s en bedrijfswagens volledig in. In een egale kleur of zelfs in full-colour. Is uw bedrijfskleur rood, maar de auto is wit? Dan zorgen wij daar toch voor!

 • Touringcars

  Tijdelijke of permanente belettering. Fullwrap of alleen een koersbordsticker. Al dan niet geprint op magneetplaten. In 1979 waren dit onze eerste werkzaamheden. De kennis en jarenlange ervaring is aanwezig om u te adviseren.

 • Acties

  Tijdelijke folie om wisselend te communiceren met uw klant. Bijvoorbeeld op achterzijde van uw (vracht)wagenpark of juist uw bakwagens of trailers. Alles in een handomdraai.

 • Diverse Materieel

  Schepen, kranen, bulldozers, tractors, hoogwerkers en aggregaten. Vaak zichtbaar voor een groot publiek. Wij voorzien ze graag van uw huisstijl.

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen? Advies nodig? Wij zouden het fijn vinden als u contact met ons opneemt.

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl