Oranje autowrap met logo op het dak

Carwrapping

Jouw auto voorzien van een unieke reclame wrap? Dan ben je bij ddreklame aan het juiste adres. Wij voorzien jouw auto snel en eenvoudig van een volledig nieuw uiterlijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van je autowrappen met de huisstijlkleuren van jouw bedrijf? Of wil je je auto liever laten wrappen met een fullcolour print van jouw merk of product? Onze grafisch vormgevers maken graag het ontwerp voor jou. Met zo’n autoreclame ontwerp val je éxtra op.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen autowrappen

Wat wil je nog meer.

Het wrappen van je auto heeft veel functionele voordelen. Als je je auto laat wrappen, blijft de lak van je auto beter beschermd. Daarnaast kun je de verkoopmogelijkheden van jouw auto verbeteren door een afwijkende bedrijfsautokleur te vervangen door een neutrale kleur. De kosten van carwrapping zijn aanzienlijk lager dan het overspuiten van je auto in een andere kleur. Laat je je bedrijfsbus door ons wrappen en wil je ook meteen de ramen tinten? Ook dat kan! Zo verklein je de kans op inbraak. Naast alle functionele voordelen, is een gewrapte auto natuurlijk ook gewoon heel erg mooi om te zien. Door je auto te laten wrappen maak je er een rijdend visitekaartje van en onderscheid je je op een creatieve manier van je concurrent. Je kunt bij ddreklame terecht voor het wrappen van personenauto’s en bedrijfswagens tot aan bestelwagens, touringcars en vrachtwagens. Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we maken een ontwerp en visualisatie voor je. Zo kan je zelf ervaren wat de mogelijkheden van je auto laten wrappen zijn.

Liever een andere vorm van voertuigreclame?

Dat doen wij natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over carwrapping?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw carwrap. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Ja, wanneer je door middel van een totale autowrap de kleur van jouw wagen veranderd, dan moet je dit melden bij het RDW. Dit hoeft niet bij autobestickering die niet volledig de originele kleur van de auto bedekt. Melden bij het RDW kan zonder kosten.

Een autowrappen moet heel nauwkeurig gebeuren en is echt vakmanschap. De duur van het aanbrengen van de folie is afhankelijk van het soort en de grootte van de auto. Ook speelt het mee of de auto volledig moet worden gewrapt of maar voor een deel. Houd daarom rekening met een montagetijd van 1 à 2 dagen.

Bij een carwrap wordt de volledige wagen ingepakt met folie. Bij een autobelettering of autobestickering worden er afbeeldingen of tekst uit folie op de auto aangebracht, maar is de originele kleur van de auto nog wel zichtbaar.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon