Boot met bestickering

Boot reclame

Boot reclame geeft je vaartuig een opvallende uitstraling. ddreklame belettert zowel zakelijke schepen, zoals veerponten of taxi’s, als particuliere boten. Plaats bijvoorbeeld contactgegevens of de scheepnaam op de boot. De boot voorzien van een geheel nieuwe look? Dan is het ook mogelijk om de boot te wrappen. We bieden voor iedere uitvoering de beste oplossing. Hierdoor kan jij jouw voertuigreclame zorgeloos inzetten als visitekaartje.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Deze tevreden klant ging je voor

En hij valt op op het water

Design van bootreclame

Voor Riveer ontwikkelden we een uniek design voor de watertaxi’s in Gorinchem.


Voertuigreclame op veerboot in de kleuren blauw, rood en wit en de tekst 'Riveer'

Soorten boot reclame

Jij wilt toch ook gezien worden?

Bestickerde boot met logo

Boot bestickeren

Door middel van bootbelettering laat je belangrijke gegevens direct opvallen. Plaats bijvoorbeeld bedrijfsgegevens, een slogan of de naam van de boot. De stickers kunnen gemaakt worden in iedere vorm; ieder gewenst logo en lettertype is mogelijk.

Boot belettering

Boot wrappen

Het wrappen van de vaartuigen wordt gedaan met een kwaliteitsfolie, waar je jaren mee vooruit kunt. Creëer een opvallende uitstraling door de boot te wrappen in een unieke kleur of print. Bij ddreklame wrappen we boten van ieder formaat en soort: van boten voor vrijetijdsbesteding tot grotere schepen.

Boot voor Vakantiepark Molenwaard met belettering

Boot belettering materialen

De belettering voor je boot brengt ddreklame volledig aan met speciale materialen die bestand zijn tegen water, zonlicht en andere elementen. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw boot reclame er langdurig mooi uitziet.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over boot reclame

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw autoreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Met autoreclame bereik je gemakkelijk potentiële klanten op diverse locaties. Overal waar jouw auto zich begeeft zullen mensen de reclame opmerken. Dus ook wanneer je geparkeerd staat. Zie het als jouw visitekaartje onderweg.

Je kan de auto laten beletteren en wrappen met jouw logo, bedrijfsgegevens, een bepaalde kleur, patroon of afbeelding. Andere ideeën? Dan denken we graag met je mee, vraag ons gerust om advies!

Ja! Onze ontwerpers zorgen ervoor dat autoreclame in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie wordt aangebracht. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. Een totaal andere uiting kan namelijk ook! Heb je geen huisstijl? Geen zorgen! We zorgen voor een uniek en opvallend design. 

We verzoeken je om de auto schoon aan te leveren. Als de auto niet schoon is, kan de folie namelijk niet direct worden aangebracht. Hierdoor duurt het langer voordat de belettering klaar is.

Voor kleine autobeletteringen is dat eventueel mogelijk, afhankelijk van de planning. Het aanbrengen van grote autobeletteringen of volledige autowraps neemt veel tijd in beslag. Wachten tot de autowrap klaar is, wordt daarom niet aangeraden.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon