Voordelen gevel- en lichtreclame

Gevelreclame en lichtreclame zijn één van de mogelijkheden die we bij ddreklame bieden om de uitstraling en vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren. We nemen de voordelen met je door!

Professionele uitstraling

Het eerste wat bezoekers van je bedrijf te zien krijgen is de buitenkant van het gebouw. De eerste indruk wordt dus al gevormd voordat iemand nog maar een voet binnen heeft gezet. Een goede uitstraling is dus erg van belang, want de gevel is letterlijk het visitekaartje van je bedrijf.

Gevelreclame de Jong DUKE
Lichtreclame ETOS

Vergroot je naamsbekendheid

Gevel- en lichtreclame is dag en nacht zichtbaar. Door gebruik te maken van gevel- of lichtreclame trekt je de aandacht van iedereen die langs komt. Ligt het pand gelegen aan een drukke weg? Dan is dit extra gunstig! Hoe meer mensen het bedrijfspand passeren, hoe hoger het bereik en des te groter je naamsbekendheid wordt.

Steuer Lichtreclame
Gevelreclame Vink Diesel

Betere vindbaarheid

Gevel- en lichtreclame heeft ook vooral een praktische functie, namelijk zorgen voor een betere vindbaarheid! We kennen het allemaal wel: je gaat ergens voor het eerst op bezoek, maar je kan met geen mogelijkheid het juiste gebouw vinden. Nadat je al drie keer dezelfde straat op en af bent gereden heb je eindelijk het goede pand weten te vinden. Een hoop frustratie dat eenvoudig voorkomen had kunnen worden door het gebruik van gevel- of (retro) lichtreclame. Door goed vindbaar te zijn straal je tevens ook meer professionaliteit uit.

 

Gevelreclame pizzapunt en logo New York Pizza
De Beren lichtbak lichtpil

Duurzame investering


Het aanschaffen van gevel- of lichtreclame kan voor een relatief lage prijs en gaat jarenlang mee. We leveren producten van hoge kwaliteit waardoor je ongeacht weer of wind altijd goed zichtbaar bent en je weinig onderhoud hebt. Hierdoor is het een duurzame investering.

Waarom ddreklame?

Bij ddreklame ontwerpen, produceren en monteren we alles zelf. Hierdoor hebben we eindeloos veel mogelijkheden en kunnen we volledig voldoen aan jouw wensen. Ook als je niet goed weet hoe gevel- of lichtreclame binnen jouw bedrijf toegepast kan worden helpen we je graag. We denken met je mee, bespreken de mogelijkheden met je door en komen samen tot een ontwerp. Onze experts gaan voor je aan de slag en voor je het weet staat jouw bedrijf weer te stralen als nooit te voren!

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon