Waarom investeren in bewegwijzering?

Bij ddreklame hebben we jarenlange ervaring met het coördineren van bezoekersstromen door het inrichten van looproutes en het maken van bijbehorende bewegwijzering. Een service die veel toegevoegde waarde heeft voor je bedrijf. Ook in de 1,5-meter samenleving is een duidelijke routeaanduiding van groot belang, zeker op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals scholen, sportverenigingen, horecagelegenheden en winkelstraten. Maar wat zijn de voordelen nou echt?
Vandaag nemen we met je door: 5 redenen om te investeren in bewegwijzering!

1. Efficiënt en duurzaam

Bewegwijzering is functioneel en zorgt voor duidelijkheid onder bezoekers over waar ze naar toe moeten. Dit zorgt voor een snelle doorloop van mensen en voorkomt ophopingen. Doordat mensen sneller op de juiste plek aanwezig zijn, verhoogt de efficiency van je bedrijf. Daarnaast is het materiaal dat we gebruiken voor onze bewegwijzering van goede kwaliteit en gaat het lang mee. Dit maakt het een duurzame investering.

2. Betere klantervaringen

Overzichtelijke bewegwijzering zorgt ervoor dat bezoekers in één oogopslag weten waar ze naar toe moeten. Hiermee voorkom je dat bezoekers moeten gaan zoeken en verbeter je de beleving van de klant. Ook kan je door middel van goede bewegwijzering een snellere doorlooptijd realiseren, waarmee door bezoekers als hinderlijk ervaren wachtrijen kunnen worden voorkomen. Zo is bewegwijzering zeker geschikt voor grote bedrijven met veel verschillende afdelingen en/of een groot terrein dat veel verschillende soorten bezoekers trekt.

Reclamezuil van Veth Propulsion als voorbeeld voor routing
Plattegrond Veth Propulsion als voorbeeld van routing

3. Professionele uitstraling

De eerste indruk van je bedrijf is van groot belang en hangt af van de manier waarop je je klant ontvangt. Deze indruk ontstaat al bij aankomst op locatie. Vraag jezelf eens af: hoe gemakkelijk ben ik werkelijk vindbaar?

4. Zowel binnen als buiten​

Of je nu bezoekersstromen efficiënt over je terrein wilt laten bewegen, klanten wilt informeren over naar welke verdieping ze moeten of je winkelindeling overzichtelijk wilt maken, het kan allemaal. We ontwikkelen routeaanduidingen voor zowel binnen als buiten en volledig binnen de stijl van jouw bedrijf. Zo werkt je bewegwijzering ook als visitekaartje.

Subtiele wandbordjes als aanduiding van werkplaats bij de Jong Duke
Voorbeeld van vloerstickers in 1,5 meter samenleving

5. Routing in de 1,5-meter samenleving

De scholen gaan weer open en we mogen weer buiten met elkaar sporten. Ook horecaondernemers mogen vanaf 1 juni hun gasten weer ontvangen. Positieve ontwikkelingen waarvan we allemaal hopen dat ze stand houden. Om dit te realiseren blijft het van belang om afstand van elkaar te houden. Echter wordt dit lastig op plekken waar veel mensen bij elkaar komen. Wij kunnen hierbij helpen door looproutes en bewegwijzering te ontwikkelen. Onze bewegwijzering is functioneel en geschikt voor langdurig gebruik. Aangezien we komende tijd zeker nog wel rekening moeten houden met de regels van de 1,5-meter samenleving, maakt dit het een zinvolle investering. Hiermee hopen we je ook in deze rare tijden van dienst te kunnen zijn. Kijk hier voor een totaaloverzicht van onze oplossingen voor coronamaatregelen

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon