Gevelreclame pizzapunt en logo New York Pizza

Lichtbakken en flexbakken

Vanuit meerdere kijkrichtingen en in het donker zichtbaar zijn? Reclame lichtbakken zijn de oplossing voor jou! Een lichtbak is ideaal voor in winkelstraten waar je van twee kanten zichtbaar wilt zijn voor publiek. Met LED verlichting vanuit de achterzijde creëer je een mooi, opvallend lichteffect. Bovendien zijn grote lichtbakken zeer handig voor kortlopende promotionele reclame uitingen. Dit komt doordat het doek van een flexbak snel en eenvoudig vervangen kan worden. Dat maakt het ideale lichtreclame. We helpen je graag met het ontwerp van jouw lichtbak reclame. Heb je zelf al een ontwerp? Dan werken wij daar natuurlijk graag mee. 

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten lichtbak reclame

Altijd een passende optie.

Haaks gemonteerde lichtbak tegen gevel Sport 2000

Lichtbakken

Lichtbakken worden vaak gebruikt als lichtreclame op de gevel. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. De simpelste variant biedt enkelzijdige verlichting doordat deze direct tegen de gevel wordt gemonteerd. Daarnaast is er de dubbelwandige variant die haaks gemonteerd wordt en zorgt voor een dubbelzijdig lichteffect. Vooral een interessante lichtreclame voor in winkelstraten waar je buiten, op grote afstand gezien wilt worden. Maar ook ideaal voor bedrijfspanden die vanuit meerdere hoeken zichtbaar moeten zijn, zoals vanaf hoofd- of snelwegen. Onze lichtbakken worden voorzien van hoogwaardige LED-verlichting, waardoor deze vorm van lichtreclame gegarandeerd een mooi effect krijgt. Rechthoekig of in contour? Robuust profiel of juist dun? Wij zorgen ervoor dat jouw lichtbak volledig naar wens is en past binnen de uitstraling van jouw pand.

Flexbakken met print ter promotie van Adidas producten

Flexbakken

Flexbakken zijn lichtbakken, maar dan van zeer groot formaat. Bij een flexbak wordt de voorzijde voorzien van backlitdoek dat wordt opgespannen. Deze vorm van lichtreclame wordt vaak toegepast in grote reclamemasten. Een voordeel van de flexbak is dat het doek niet zo gevoelig is voor wind. Het doek van de bak kan uiteraard van belettering worden voorzien.

Jouw buitenreclame compleet maken?

Dat toont professionaliteit.

Zoek je advies over lichtbak reclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw (grote) lichtbak reclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon
Uitsnede logo IKEA IWAY