Verlichte doosletters inclusief LED verlichting bij De Jong DUKE

LED lichtreclame

Op zoek naar een lichtreclame met LED verlichting? Of wil je graag een LED reclame op je gevel? LED’s zijn in veel verschillende vormen beschikbaar. Als doosletters met LED, bijvoorbeeld, maar ook flexbakken en lichtbakken reclame kunnen LED-verlichting bevatten. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker: met de lichtreclame van ddreklame onderscheid je jezelf van je concurrent en val je op in het donker. 

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van LED lichtreclame

Wat wil je nog meer?

Een LED lichtreclame heeft een lange levensduur en laag energieverbruik. Om die redenen kiezen bedrijven steeds vaker voor een LED lichtreclame op hun gevel of een reclamebord dat is verlicht of aangelicht met LED verlichting. Daarnaast geeft LED een fel en helder licht. Feller en helderder dan bijvoorbeeld NEON. Naast deze voordelen biedt LED verlichting ook veel creatieve mogelijkheden. LED kan van kleur veranderen en kan op heel veel manieren worden toegepast. Hiermee onderscheid je jezelf van je concurrenten. Omdat LED geen schadelijke gassen bevat, ben je ook nog eens duurzaam bezig. Bekijk hier onze mogelijkheden voor LED lichtreclame:

Liever gevelreclame met NEON verlichting?

Dat doen we natuurlijk ook!

Zoek je advies over LED lichtreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw LED lichtreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon
Uitsnede logo IKEA IWAY