Verlichte doosletters inclusief LED verlichting bij De Jong DUKE

LED lichtreclame

Op zoek naar lichtreclame met LED verlichting? Of wil je graag een LED reclame op je gevel? LED’s zijn in veel verschillende vormen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan LED letters: onze doosletters met LED. Maar ook flexbakken en lichtbakken reclame kunnen LED-verlichting bevatten. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker: met de lichtreclame van ddreklame onderscheid je jezelf van je concurrent en val je op in het donker. 

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van LED lichtreclame

Wat wil je nog meer?

Een LED lichtreclame heeft een lange levensduur en laag energieverbruik. Om die redenen kiezen bedrijven steeds vaker voor een LED lichtreclame op hun gevel of een reclamebord dat is verlicht of aangelicht met LED verlichting. Daarnaast geeft LED een fel en helder licht. Feller en helderder dan bijvoorbeeld NEON. Naast deze voordelen biedt LED verlichting ook veel creatieve mogelijkheden. LED kan van kleur veranderen en kan op heel veel manieren worden toegepast. Hiermee onderscheid je jezelf van je concurrenten. Omdat LED geen schadelijke gassen bevat, ben je ook nog eens duurzaam bezig. Van LED letters tot en met LED lichtbakken en LED lichtlijnen, bekijk hier onze mogelijkheden voor LED lichtreclame:

Liever gevelreclame met NEON verlichting?

Dat doen we natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over LED lichtreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw LED lichtreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Lichtreclame met LED verlichting heeft als voordeel dat de verlichting een lange levensduur heeft en relatief energiezuinig is. Bovendien neemt LED verlichting niet veel ruimte in, waardoor het te gebruiken is in welhaast iedere vorm van lichtreclame. 

Lichtreclame met LED verlichting is er in veel verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor verlichte doosletters, lichtbakken of lichtlijnen met LED verlichting. LED verlichting zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Ideaal voor de offline promotie van jouw bedrijf of organisatie. 

Lichtreclame hoeft natuurlijk niet overdag aan te staan. Met een lichtschakelaar zorg je ervoor dat jouw verlichting alleen aan gaat wanneer het nodig is: tijdens de schemering en in het donker. Wil je hier zelf geen omkijken naar hebben? Maak dan gebruik van een tijdschakelklok of een schemerschakelaar. Meer weten over het verschil tussen deze twee typen schakelaars? Je leest het in deze blog

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon