NEON lichtreclame

NEON reclame is een traditionele vorm van lichtreclame. Het maken van NEON-glas voor een lichtreclame of NEON reclamebord, gebeurt met de hand. De glazen buizen worden verhit en gebogen. Hierdoor is NEON lichtreclame in vrijwel elke vorm te maken. ddreklame heeft veel ervaring met het ontwerpen, aansluiten en monteren van NEON lichtreclames. We denken dan ook graag met je mee over de NEON reclame die het beste bij jou past.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van NEON lichtreclame

Wat wil je nog meer.

NEON lichtreclame heeft een hele karakteristieke en onderscheidende uitstraling. Daarmee onderscheid jij je gegarandeerd van je concurrenten. NEON en LED lichtreclame worden vaak met elkaar vergeleken. Veelgehoorde argumenten voor bedrijven om voor LED te kiezen zijn de lagere gebruikskosten en het feit dat deze vorm van lichtreclame geen schadelijke gassen bevat. Toch heeft NEON reclame ook zo zijn voordelen. NEON heeft bijvoorbeeld een prachtige uitstraling. NEON licht is heel warm en uitnodigend. Daarnaast kan het glas van een oude NEON reclame op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Bovendien heeft NEON zichzelf bewezen als lichtreclamedrager. NEON wordt al meer dan 100 jaar succesvol gebruikt voor het maken van lichtreclame. Benieuwd naar de soorten lichtreclames die gemaakt kunnen worden met NEON verlichting? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over lichtreclame.

Liever gevelreclame met LED verlichting?

Dat doen wij natuurlijk ook!

Zoek je advies over NEON lichtreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw NEON lichtreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon
Uitsnede logo IKEA IWAY