Het is een bijzondere tijd. We hopen dat jij, je familie, je vrienden en collega’s gezond zijn en blijven. Dat is ieders voornaamste zorg. Daarnaast proberen we allemaal -waar het kan- door te werken. Dat geldt ook voor ons. We maken zelf gebruik van een aantal producten waar wij van denken dat wij er jullie bedrijf ook mee kunnen helpen. Onderstaand geven we daar wat voorbeelden van. Uiteraard willen wij ook met je mee denken als je tegen andere problemen aanloopt. We wensen je veel sterkte en improvisatievermogen toe in de komende tijd.

 

Afbakenschermen

 

Iedereen die in een winkel of fabriek werkt, kent helaas sinds kort het probleem. Bij het vakkenvullen of bij een montageklus. Het is voor ons welzijn belangrijk om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Dat vergeten we soms.  Met deze schermen kun je jezelf en anderen beschermen. Je kunt deze schermen een persoonlijke boodschap meegeven als je dat wenst.

CONTACT

 

 

Transparante schermen

 

Acrylaatschermen die je collega’s én je klanten beschermen in situaties waar je geen 1,5 meter afstand kan houden. Verkrijgbaar in zwarte en witte uitvoering. Het scherm heeft een mooi design, is stabiel en is voorzien van een handige uitsparing voor doorgifte van bijvoorbeeld een pinautomaat of papierwerk. 

 

CONTACT

 

Desinfectiezuil

Voorbeeld desinfectie zuil

 

Gepersonaliseerde zuil in de huisstijl van je bedrijf of organisatie. Voorzien van ruimte om een flacon en papier te plaatsen en de mogelijkheid om afval op een nette manier op te sparen. Zorgt voor een professionele uitstraling in je ontvangstruimte of winkel.

Na het corona-tijdperk is de zuil gemakkelijk om te bouwen naar een mooie display, waardoor je er een langer tijd gebruik van kunt maken.

CONTACT

 

 

 

 

 

 

Waarschuwingsborden

 

 

Borden om op wat grotere afstand aan te geven dat er verderop gewerkt wordt. Een reminder die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Bij buitengebruik kun je het verzwaren door bijvoorbeeld een steen in het midden van het bord te leggen.

CONTACT

 

 

Tafel-communicatie

Duidelijke communicatie met je klanten. Bij de receptie of voor in de winkel leg je de regels uit die voor een verantwoorde open-up van belang zijn. Beschikbaar met  onze standaard 1,5 meter lay-out of je eigen ontwerp. Een groot voordeel is dat dit systeem weer te hergebruiken is. Zo kun je later dit systeem met een andere boodschap bijvoorbeeld weer op een beurs gebruiken.

CONTACT

DD-rolsysteem

Duidelijke communicatie met je klanten. Bij de receptie of voor in de winkel leg je de regels uit die voor een verantwoorde opening van belang zijn. Beschikbaar met onze standaard 1,5 meter lay-out of je eigen ontwerp. Een groot voordeel is dat dit systeem weer te hergebruiken is. Zo kun je later dit systeem met een andere boodschap bijvoorbeeld weer op een beurs gebruiken.

CONTACT

 

 

Vloerstickers (één-richting)

 

Eenrichtingverkeer in uw magazijn of winkel.
Dat is wel zo veilig en helpt bij het handhaven van de 1,5 meter regel

CONTACT

 

 

 

Vloerstickers (rond of gestreept)

 

Stickers voor op de vloer om aan te geven tot waar het voor je klant of je collega nog veilig is om te wachten. Onze vloerstickers laten geen lijmresten na. Wel zo handig als straks alles weer bij het oude is.

CONTACT

 

 

Peoplecounter

 

Met een LED-scherm wordt aangegeven wanneer jouw klant naar binnen mag. Het is eenvoudig: Groen voor ‘je mag naar binnen’ en rood voor: ‘we vragen je even te wachten’ Een intelligente camera telt de mensen die je winkel in en uit gaan. Dit systeem is op korte termijn door ons te leveren en te installeren.

MEER WETEN

 

 

 

Handdesinfectie dispenser

 

Attendeer bezoekers op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. De dispensers zijn juist nu een zeer goede hulp in de retail. Bezoekers aan winkels kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectiemiddel. Dit verlaagt de kans op besmetting. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties.

MEER WETEN