Buitenreclame voor Boxx Opslag

Opslagbedrijf Boxx Opslag, verhuurder van self storage units, garageboxen en mobiele opslagboxen, zocht voor het eigen pand in Amsterdam Sloterdijk een manier om meer op te vallen. Het doel: de vindbaarheid en herkenbaarheid van het pand vergroten. Na bezoek aan het pand heeft ddreklame een aantal voorstellen gemaakt. De voorstellen werden ondersteund door een visualisatie, zodat er een duidelijk beeld ontstond van hoe het er uiteindelijk uit zou komen te zien. Na goedkeuring hebben we het traject voortgezet. De zelfgeproduceerde freesletters zijn door onze monteurs bevestigd op het pand van Boxx Opslag. Zo heeft ddreklame dit project van begin tot eind kunnen verzorgen. 

Raambestickering gevel voor Boxx Opslag - buitenreclame

Raambestickering op het pand in Amsterdam Sloterdijk

Herkenbaarheid en vindbaarheid creëren

Om te zorgen voor een opvallende uitstraling van het pand zijn de ramen beplakt. Hiervoor is gebruik gemaakt van full-color raamfolie, geschikt voor buitengebruik. De afbeeldingen zijn doorgetrokken over de gehele raampartij, waardoor de designs van een afstand duidelijk te lezen en te zien zijn. De designs zijn gebaseerd op de huisstijl en het pand van Boxx Opslag, waardoor de gevel als één mooi geheel oogt.

Door het logo op de gevel te plaatsen wordt het pand herkenbaar, ook van een grote afstand. Voor zowel het beletteren van de zijkant van het pand, als de belettering onder de overkapping zijn freesletters gebruikt. Aan de hand van de ondergrond en de wensen van de klant hebben we het materiaal gekozen. Vervolgens zijn de letters geproduceerd in onze eigen bedrijfshal. De letters zijn door onze monteurs bevestigd op afstandhouders, waardoor er een 3D effect wordt gecreëerd. 

Gevelbelettering voor Boxx Opslag - buitenreclame

Freesletters op de gevel

Zichtbaarheid van veraf

Zowel de linker- als aan de rechterkant van de gevel zijn aangekleed met een uitsteek sign. De signs zorgen ervoor dat het pand vanaf twee kanten goed herkenbaar is. Op het dak van het pand zijn diverse vlaggen geplaatst. De vlaggen zijn in de huisstijl van Boxx Opslag en zorgen met hun herkenbare opdruk voor zichtbaarheid van veraf. Het zijn longlife vlaggen, ze hebben een speciale structuur, waardoor de stof minder snel rafelt. Hierdoor gaan ze een lange tijd mee!

Gevelreclame voor Boxx Opslag - buitenreclame

Buitenreclame op het pand in Amsterdam Sloterdijk

Het eindresultaat

Boxx Opslag zocht de juiste manier om de herkenbaarheid en de vindbaarheid van het pand te vergroten. Door de opvallende belettering en de vlaggen is het pand niet te missen! De raamfolie die aansluit op de huisstijl maakt de gevel één geheel en zorgt voor een algehele herkenbaarheid van het pand. 

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon