Flexibele scheidingswand voor Maat Feeling Home

De showroom van Maat Feeling Home bevindt zich binnen een royaal pand, waarin de voorraden van bedrijf zijn opgeslagen. Hierdoor kwamen de producten in de showroom niet helemaal tot hun recht. De aanbieder van lodges, vakantiewoningen en chalets bedacht een idee om deze producten centraler te zetten; het plaatsen van een scheidingswand. Door de ruimte op te delen ontstaat er een intiemere ruimte, waardoor de aandacht meer ligt op de producten die zich daarbinnen bevinden.

Wandbekleding voor Maat - binnenreclame

Flexibele wand in de showroom

Een totale lengte van 41 meter

Om deze ruimte op te delen, ontwikkelde ddreklame deze flexibele scheidingswand. Onze ordervoorbereiders hebben de wens van de klant vertaald tot een daadwerkelijk product. In overleg is er gekozen voor vinyl spandoek, een stevig materiaal dat geschikt is voor grote afmetingen. Mocht er een intentie zijn om de wand te vervangen of weg te halen, dan is dit mogelijk. “De doeken rollen we op en we hebben de showroom weer terug”, aldus Arina, verantwoordelijke voor het interieur en design van de showroom. De scheiding bestaat uit twee wanden met een totale lengte van 41 meter en een hoogte van 5 meter. Gezien het formaat was het niet mogelijk om dit uit één deel te maken. Als oplossing zijn de wanden verdeeld in stroken, die onderling te verbinden zijn met klittenband.

Wandbekleding en Boot belettering met bedrijfslogo

De wand en de decoratie zorgen voor een sfeervolle ruimte

Door gebruik van RAL kleuren matchen de wanden met het schilderwerk

De huisstijl van Maat is doorgevoerd in de opdruk van de spandoeken. Het bedrukken van de wanden zorgt ervoor dat de ruimte compacter oogt. “Ik wilde de rust en natuur terugbrengen, een intieme ruimte creëren”, benadrukt Arina. Belangrijk was dat zowel de kleur als de opdruk van de stroken naadloos in elkaar over zouden lopen. Bijzonder aan de opdruk is dat deze in RAL kleuren is geprint. RAL is een kleursysteem dat kleuren definieert voor onder andere verf. Door gebruik van deze kleuren matchen de wanden met het bestaande schilderwerk van de ruimte. In goed overleg zijn aan de hand van verschillende printproeven de geschikte kleuren uitgekozen. 

Wandbekleding voor Maat - binnenreclame
Raam

De producten binnen  de showroom komen goed tot hun recht

“Met onze kennis en samenspraak hebben we een mooi eindresultaat kunnen realiseren”

Arina – Verantwoordelijke voor het interieur en design van de showroom

Wij zijn blij om te horen dat het team van Maat enthousiast is over het resultaat. “Iedereen is tevreden en vindt het een fijne plek om te werken”, aldus Arina. Doordat de wand qua kleur en stijl aansluit bij de ruimte, komen de producten in de showroom goed tot hun recht. Hierdoor is het makkelijker voor de klant om een keuze te maken. “Met onze kennis en samenspraak hebben we een mooi eindresultaat kunnen realiseren”, geeft Arina aan. “Ik zou ddreklame zeker aanraden aan anderen. En dat doen we ook.”

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon