Eenheid binnen bedrijfsverzamelgebouw De Beukenhorst

Voor onze klant Vanderperk Groep realiseerden we reclame-uitingen voor bedrijfsverzamelgebouw De Beukenhorst. Het doel was om de identiteit op een eenduidige manier door te vertalen binnen en rondom het pand. In goed overleg werkten we de designvoorstellen van de klant uit tot diverse uitingen. Hiervoor voorzagen we zowel de binnenreclame als de routing van een restyling. Hierbij was het belangrijk dat de uitstraling van het oude pand in Driebergen-Rijsenburg behouden werd.

Bedrijfslogo raamfolie voor Missie Nederland

Raam met haze folie

Eenheid creëren

De Beukenhorst bestaat uit verschillende bedrijven, ieder voorzien van glazen wanden. Bij het ontwikkelen van de binnenreclame was het belangrijk dat zowel de eigen uitstraling van ieder bedrijf, als de authentieke elementen van het pand in hun waarden werden gelaten. Hiervoor hebben we gekozen voor eenduidige, rustige vorm van binnenreclame.

De ramen hebben we voorzien van 3M-Haze Folie met diapositief uitgesneden logo’s. Deze matte folie voorkomt in- of doorkijk, maar is wél lichtdoorlatend. Dit maakt het geschikt voor het creëren van privacy binnen gedeelde bedrijfs- of kantoorpanden. De neutrale en minimalistische vormgeving neemt de aandacht niet weg van het pand, maar zorgt wel voor eenheid. Het is ook mogelijk om deze folie te voorzien van een print, bijvoorbeeld met bedrijfsgegevens of het logo.

Bewegwijzering op deuren

Bewegwijzering op deuren

Toekomstbestendige routing

De bestaande routing hebben we opgefrist en aangevuld met extra routebordjes en een textielframe. Het textielframe is eenvoudig te vervangen; de routing kan indien nodig snel aangepast worden. Het bestaande buitenbord hebben we door middel van snijfolies voorzien van een frisse look, die aansluit bij de rest van de uitingen. Aan de weg plaatsten we een portaalbord inclusief voldoende deelborden voor de bedrijfsnamen. Deze zijn eenvoudig te verwisselen in de toekomst.

Bedrijfslogo raamfolie voor Wycliffe

Folie met diapositief logo

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon