Banieren en vlaggenmasten voor Woonboulevard Sliedrecht

In 2022 begon Vereniging Woonboulevard Sliedrecht met het doorvoeren van een nieuwe huisstijl. Om deze nieuwe uitstraling zichtbaar te maken op het terrein, werd de stijl doorgevoerd in de reclame-uitingen. ddreklame ontwikkelde en plaatste hiervoor nieuwe baniervlaggen en vlaggenmasten, om twee extra herkenningspunten aan te brengen op Industriegebied Nijverwaard

Banier voor Woonboulevard Sliedrecht - buitenreclame

Vlaggen met afgeronde hoeken en Vlaggenmast Kantelanker

Een vlaggenmast die 360 graden draait

Omdat de vereniging aangeeft dat de banieren snel te vervangen moeten zijn, is gekozen voor het plaatsen van Vlaggenmast Kantelanker. Deze vlaggenmast is roterend én kantelbaar. In combinatie met het lichtgewicht van de mast, is het eenvoudig om de banier te verwisselen. Door de uithouder is de banier altijd zichtbaar, ook bij windstil weer. In totaal plaatsten we aan beide kanten van het terrein drie masten van acht meter hoog. Door de hoogte van de masten zijn de vlaggen goed zichtbaar, ook van veraf.

Reclame langs de weg

De banieren zijn een herkenningspunt en dienen tegelijkertijd als reclame langs de weg voor voorbijgangers. Ze zijn 1,5 bij 4 meter en gemaakt van materiaal Flag Longlife, een sterke vlaggenstof dat nauwelijks rafelt. De kans op rafelen wordt nog extra verminderd door de afgeronde hoeken aan de onderkant van de vlaggen. Zo blijven ze langer mooi, én belanden er geen losse stofdeeltjes in de natuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vlaggen en vlaggenmasten of andere vormen van reclame langs de weg? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon