Gevelreclame op het pand van IVG Libilé

IVG Libilé verhuist naar een nieuwbouwlocatie in Berkel en Rodenrijs. Via onze klant en bouwer van dit pand; aannemingsbedrijf Speebouw uit Rotterdam heeft ddreklame vier opvallende gevelreclames gerealiseerd. Door de verlichte doosletterteksten aan iedere zijde te plaatsen, is het pand vanuit iedere hoek goed zichtbaar en herkenbaar.

Gevelreclame voor IVG Libilé - buitenreclame

Gevelreclame vanaf de weg

Gevelreclame op raampartij

Het moderne pand bevat een grote raampartij, waarop twee van de vier gevelreclames zijn bevestigd. Naar aanleiding van een gesprek met onze klant Speebouw stelden we een passend advies op over materialen, kleuren en montage. Speebouw plaatste op maat gemaakte frames voor het glaswerk, waar onze monteurs de letters op bevestigden. Het glaswerk in combinatie met de opvallende gevelreclame geven de kantoorzijde van het pand een moderne uitstraling.

Gevelreclame voor IVG Libilé - buitenreclame
Gevelreclame voor IVG Libilé - buitenreclame

Gevelreclame op glaswerk

Grote zichtbaarheid

De gevelreclame is in twee verschillende formaten uitgevoerd. Door de grootte van de letters (7800 mm en 5500 mm) valt de tekst van veraf op. De aluminium doosletters zijn gespoten in ral-kleuren, passend bij de huisstijl van IVG Libilé. De rode kleur laat de letters uitblinken op de gevel van het pand. Niet alleen overdag, maar ook s ’nachts is het pand niet te missen. Door de verlichte letters is het pand ook in het donker vanaf iedere zijde zichtbaar.

Gevelreclame voor IVG Libilé - buitenreclame

Gevelreclame het pand van IVG Libilé

Professionele uitstraling

Omdat IVG Libilé verhuist naar een nieuwe locatie is zichtbaarheid essentieel. De gevelreclame maakt het nieuwe pand af én geeft het geheel een professionele uitstraling. We zijn blij om te horen dat onze klant tevreden is met het resultaat. Door een goede samenwerking is dit project van begin tot eind goed verlopen en hebben we een mooi resultaat neer kunnen zetten.

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon