Nieuwe buitenreclame voor Herculan

De buitenreclame van Herculan, vloerontwikkelaar en -leverancier, was na een lange tijd toe aan vernieuwing. Om het pand een frisse uitstraling te geven, heeft ddreklame de bestaande uitingen vervangen door nieuwe buitenreclame in de huisstijl van het bedrijf. In goed overleg met de klant hebben onze dtp’ers verschillende designs ontwikkelt. Deze hebben zij verwerkt in diverse visuals om alvast een beeld te schetsen van het eindresultaat. Na goedkeuring konden de spandoeken, vlaggen, bewegwijzering en glasfolies in productie. Zo hebben we het gehele project van begin tot eind kunnen verzorgen.

Gevelreclame en Banier voor Herculan - buitenreclame

Buitenreclame bij het pand van Herculan

Een chique uitstraling

Gevelreclame zorgt voor vindbaarheid en herkenbaarheid van een pand. Omdat het opvalt is een goed design en een nette uitstraling essentieel. Hiervoor ontwikkelden we drie spandoeken, die aansluiten op de huisstijl van Herculan. Deze zijn gemonteerd doormiddel van een blind frame. Deze techniek zorgt ervoor dat het buizenframe en de elastieken niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strakke, chique uitstraling.

Gevelreclame voor Herculan - buitenreclame

Spandoeken met een blind frame

Ook in de raamfolie op de deur is de huisstijl van Herculan doorgevoerd. Hiervoor is gebruik gemaakt van printfolie, om de exacte kleur van de huisstijl te matchen. Deze folie is geschikt voor buitengebruik en is aan de buitenkant van de deur bevestigd. De herkenbare elementen uit de huisstijl zijn verwerkt in de folie. Hierdoor sluit dit ontwerp aan bij de rest van de uitingen.

Raambelettering voor Herculan - buitenreclame

Raamfolie op ingang

Wegbewijzering voor Herculan - buitenreclame

Bewegwijzering op hek

Reclame die lang meegaat

De vlaggen zijn gemaakt van ‘flag longlife’, een stevig materiaal met een grove structuur dat nauwelijks rafelt. De afgeronde onderkant zorgt ervoor dat de vlaggen minder snel slijten. Hierdoor belanden er geen afgesleten deeltjes in de natuur. Win-win!

Banier voor Herculan - buitenreclame

Vlaggen met afgeronde onderkant

Herkenbaarheid en vindbaarheid

Doordat de huisstijl is doorgevoerd in de gehele buitenreclame, is het uiterlijk van het pand één herkenbaar geheel geworden. Iedere uiting beschikt over dezelfde elementen. De vlaggen en gevelreclame zorgen voor zichtbaarheid van veraf, wat de vindbaarheid van het pand vergroot. De vernieuwde buitenreclame valt op en is effectief. We zijn blij om te horen dat het resultaat naar volle tevredenheid is van onze klant.

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon