Unieke trailer bestickering voor Werken Bij Defensie

Voor Werken Bij Defensie beplakten wij deze unieke en vernieuwende trailer. Door het multifunctionele ontwerp is deze trailer geschikt om in te zetten op diverse banenbeurzen. Het verplaatsbare tv-scherm en het podium geven een nieuwe draai aan presenteren en de toepassing van virtual reality maakt bezoek aan de trailer een échte ervaring. Niet alleen vanbinnen onderscheidt deze trailer zich van anderen, ook de buitenzijde valt op door de unieke bewegende folie.

Aanhanger met stickers voor Werken bij defensie - voertuigreclame

Voorzijde van de trailer

Een bewegend design

De buitenzijde van de trailer bevat folie die verandert wanneer je er voorbij loopt of rijdt. De kleding van de Defensie-medewerkers verandert van vrijetijdskleding naar uniform. Dat is wat Robbert Strelitski, oud-militair en werkzaam als burgermedewerker bij de afdeling recruitment van defensie, mee wil geven; Achter elke militair schuilt een gewoon mens.

Afwijkend van het stereotype

Robbert kwam samen met een team op het idee voor deze bestickering van de trailer en heeft zijn creativiteit gebruikt voor het ontwikkelen van dit nieuwe concept. Geen camouflageprint of donkergroen, maar een fris en uitnodigend design. “Het wijkt af van het stereotype defensie, het is vernieuwend”, aldus Robbert.

Aanhanger met stickers voor Werken bij defensie - voertuigreclame
Aanhanger met stickers voor Werken bij defensie - voertuigreclame

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon