Heropening New York Pizza

Bij New York Pizza draait alles om smaak. Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, kan dat beamen. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza’s, de overheerlijke pasta’s en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers staat New York Pizza bekend om haar goede smaak.

Over het project

In 2019 werd de vestiging aan de Nobelstraat in Utrecht verwoest door een enorme brand. Maar ondernemer Steven Sercan ging niet bij de pakken neerzitten. Hij bouwde de vestiging opnieuw op en schakelde ons in om de zaak weer een prachtige uitstraling te geven. Na veelvuldig de vertrouwde New York Pizza stijl te hebben doorgevoerd, is de vestiging aan de Nobelstraat de eerste vestiging die we van nieuwe interieuritems hebben voorzien. Dit maakte het project extra leuk! Bovendien waren er in dit project diverse technische uitdagingen aanwezig. Hierbij kwam onze jarenlange ervaring enorm van pas. Vandaag nemen we de uitdagingen en resultaten van dit project met je door. Lees je mee?

Gevelreclame pizzapunt en logo New York Pizza
Lichtreclame op gevel met logo New York Pizza

Onze aanpak

De opdracht betrof het verzorgen van diverse interieuritems in de vernieuwde New York Pizza stijl. Hierbij hebben de vertrouwde neonletters plaats gemaakt voor een meer duurzame variant, namelijk acrylaatletters met ingegoten LED verlichting. Ook de standaard aankleding van de wanden is aangepast met een nieuwe print. Verder stond het produceren en monteren van opvallende lichtreclame op de planning. Het uitgangspunt voor alle items was het creëren van kwaliteitsproducten geschikt voor de lange termijn.

Productiefoto rode acrylaatletters
Productiefoto verlichte doosletters

Om dit naar tevredenheid van de klant te realiseren, hebben we allereerst advies gegeven over de voor- en nadelen van diverse materialen en de toepassingen besproken. De grootste uitdaging lag in het uitvoerende werk door onze monteurs: vanwege de brand was de binnenkant van het pand namelijk grotendeels beschadigd, waardoor veel ondergronden niet meer haaks en vlak waren. Om het gewenste interieur te creëren hebben we daarom veel oppervlaktes moeten uitvullen en op maat moeten maken. Aangezien nauwkeurigheid en expertise hierbij van groot belang waren, kwam onze jarenlange ervaring goed van pas.

Wandvisuals vrijheidsbeeld
Groene wandaankleding bij New York Pizza Utrecht

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een mooie New York Pizza vestiging die we hebben afgewerkt met meerdere interieuritems, waaronder wandvisuals in de keuken, het afhaalgedeelte en de toiletten. Deze wandvisuals zijn uitgevoerd in direct print en voorzien van een speciale laag ter bescherming. Verdere interieuritems zijn de verlichte acrylaat letters in de teksten handmade, take away en open en een glashelder acrylaat logo voor op de balie. De mooie gloed van de letters zorgt voor sfeer in het restaurant, aanvullend op de wandvisuals.

Wandvisual met vrouw die pizza eet en bijschrift 'damn tasty'
Wandvisual met bereidingsprocess pizza's
Rode acrylaatletters in de tekst 'handmade'
Foto van voorzijde restaurant met gevelreclame en fietsen zichtbaar

Bron foto’s: New York Pizza

Om ervoor te zorgen dat de vestiging voortaan van buitenaf ook goed zichtbaar is, hebben we bovendien de gevel van het pand voorzien van verlichte doosletters en haakse lichtreclame. Daarnaast zijn de boxen op de elektrische fietsen ook van branding voorzien, waardoor het merk New York Pizza voortaan overal waar de bezorgers heen gaan wordt uitgedragen. De droogloopmat en desinfecterende display zorgen er tot slot voor dat de zaak in Utrecht helemaal klaar is om bezoekers te ontvangen!

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon