Rebranding Bidfood

Onlangs is het hoofdkantoor van Bidfood, dé online groothandel voor foodprofessionals, verhuisd. Om deze verhuizing echt compleet te maken, moest het nieuwe bedrijfspand eerst nog een verandering ondergaan. Gezien onze jarenlange samenwerking met Bidfood, hielpen wij hierbij natuurlijk graag. We hebben mooie resultaten weten te behalen door ons te richten op de verbetering van de zichtbaarheid én de vindbaarheid van het nieuwe pand. Daarnaast hebben we door middel van diverse raamfolies prettigere werkomgevingen kunnen creëren voor medewerkers.

Behaalde resultaten:

  • Hergebruik bestaande gevelreclame
  • Productie en montage nieuwe gevelreclame
  • Ontwerp en uitvoering van efficiënt routeplan
  • Verhoging privacy door het aanbrengen van privacy folie
  • Warmte reductie door gebruik zonwerende folie
  • Verbetering zichtbaarheid door transformatie bestaande zuil
  • Creatie inspirerende buitenmuur

Onze aanpak

Bij ddreklame komen we vooraf altijd langs op locatie om de omvang van het project te bepalen en passend advies te geven, zo ook bij Bidfood te Ede. We houden rekening met de achterliggende reden van de opdracht en kijken naar hoe we het best van dienst kunnen zijn. Hierbij staan de wensen van de klant centraal. Voor Bidfood hebben we op diverse vlakken een bijdrage kunnen leveren. Zo hebben we de zichtbaarheid van het pand kunnen verbeteren door het (her)gebruik van gevelreclame en het transformeren van een zuil. Verder kwamen we in samenspraak met Bidfood tot het ontwerp van een geschikt routeplan. Voor binnen hebben we gekeken naar hoe we de lichtinval tegen konden gaan, spreekruimtes meer privacy konden bieden, en een gemoedelijke werkplek voor medewerkers konden creëren.

Het eindresultaat

Voor de opdracht van Bidfood hebben we de reeds bestaande gevelreclame kunnen hergebruiken door deze bij het oude pand te demonteren en te monteren op de gevel van het nieuwe pand. Ook produceerden we een eenzelfde soort gevelreclame extra. Om goederen- en bezoekersstromen gestructureerd over het terrein te leiden, produceerden en monteerden we diverse bewegwijzeringsborden in overeenkomst met het routeplan. De zuil bij de ingang van het terrein hebben we voorzien van nieuwe platen met daarop het Bidfood-logo. Verder werden de ramen aan de buitenzijde van het pand voorzien van zonwerende folie en hebben we op de ramen van zowel de HR-afdeling als diverse spreekkamers privacy folie aangebracht. Tot slot hebben we door op het platte dak een spandoeksysteem te plaatsen medewerkers van de bovenverdieping een mooi uitzicht weten te bieden.

We kijken terug op een fijne samenwerking met een mooi eind resultaat!

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp