Nieuw interieur voor bouwonderneming Stout

Bouwonderneming Stout heeft in januari 2022 zijn intrek genomen in het nieuwe kantoorpand gelegen aan de A15 in Sliedrecht. Het pand heeft zowel binnen als buiten een moderne uitstraling. ddreklame heeft door het aanbrengen van opvallende wandvisuals een bijdrage geleverd aan de aankleding van het interieur. Een prachtig project waarvan we je graag het resultaat laten zien!

Toekomstbestendige wanden

Een van de wanden die we hebben uitgevoerd betreft een ware eyecatcher. Het unieke aan deze wand is dat deze magnetisch is. Door de afbeeldingen op magneetfolie te printen, is het mogelijk om ze te verwisselen. Hierdoor kunnen de nieuwste projecten en ontwikkelingen ten allen tijde centraal staan, zonder de volledige wand te moeten renoveren. Een toekomstbestendig ontwerp dus!

De wand is daarnaast voorzien van diverse vaste elementen. De 3D letters in de tekst ‘Mensen voor gebouwen’ is een van deze vaste elementen. De voorzijde van de letters is voorzien van een fotoprint, waarop diverse medewerkers van bouwonderneming Stout te zien zijn. De omringende cassetteborden zijn ook vaste elementen en zorgen voor extra diepte. Het hoogteverschil tussen de verschillende elementen zorgt voor een dynamisch en speels effect.

Interieur wandbekleding met 3D letters en magneetfolie voor Stout - binnenreclame

Magnetische wand met verwisselbare afbeeldingen en 3D letters

Interieur wandbekleding met verwisselbare afbeeldingen voor Stout - binnenreclame

Magnetische wand met verwisselbare afbeeldingen

Naadloos fotobehang

De coffee-corner hebben we geheel volgens thema voorzien van een full-color print. Op de print staan namelijk heerlijke kopjes koffie afgebeeld! Deze print is uitgevoerd met naadloos fotobehang, wat betekent dat de print in één stuk op de wand is aangebracht en geen naden bevat. Dit geeft een strak aanzicht.

Interieur wanddecoratie voor Stout - binnenreclame

Full-color print van diverse soorten koffie

Whitebord-magneet panelen

Vanuit bouwonderneming Stout kregen we de vraag om voor de diverse kantoorruimtes magneetborden te maken. Om deze borden meerwaarde te geven hebben we geadviseerd om de magneetborden van printfolie met een whiteboard laminaat te voorzien. Dit zodat de magneetborden ook geschikt zijn om op te schrijven. In totaal hebben we 20 whiteboard-magneet panelen mogen produceren en monteren in de kantoorruimtes van het nieuwe pand van Stout.

Whiteboard-magneet panelen Stout

Magnetische whiteboarden in kantoorruimtes

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon