Buitenreclame en bewegwijzering voor GreenGoose

Na een verhuizing vanuit Amsterdam naar een groter pand in Bleiswijk zocht GreenGoose naar een manier om het nieuwe pand professioneel aan te kleden. Ze vonden hierin ddreklame als partner voor het ontwerpen, produceren en monteren van op maat gemaakte signing. De opdracht betrof zowel het verwelkomen van bezoekers en personeel met huisstijl-elementen, als het aanbrengen van duidelijke routing rondom het pand. Onze toegevoegde waarde lag in het meedenken over en het visualiseren van het eindresultaat. En uiteraard het verzorgen van de productie en montage. We laten je graag de uitkomst zien!

Herkenbaarheid en vindbaarheid verbeteren

GreenGoose had de wens om een bedrijfspand met een uitnodigende uitstraling te creëren. Tegelijkertijd was het belangrijk om bezoekers te informeren over waar ze moesten zijn. Om dit te realiseren zijn we op locatie geweest en hebben we advies gegeven over de beste locatie om de nieuwe signing te plaatsen. Vervolgens hebben we een ontwerp gemaakt met daarin de huisstijl van GreenGoose als uitgangspunt. De voorgestelde lichtreclame was van voren uitgelicht. Door middel van een visualisatie en diverse voorbeelden hebben we de klant een duidelijk beeld kunnen geven van hoe dit lichteffect er in werkelijk uit zou zien. Het gekozen ontwerp hebben we vervolgens geproduceerd in onze bedrijfshal. Onze monteurs hebben de diverse reclame-uitingen daarna zorgvuldig gemonteerd op locatie in Bleiswijk.

Logo belettering voor Greengoose op glazen wand - buitenreclame
Gevelreclame met led en raamfolie op gevel GreenGoose - buitenreclame

Nieuwe buitenreclame bij GreenGoose

Het eindresultaat

De oplossing bestond uit opvallende gevelreclame in de vorm van verlichte doosletters. Deze doosletters hebben overdag een donkere uitstraling, maar lichten ’s nachts wit op! Dit zorgt ervoor dat het bedrijfspand altijd goed opvalt! Naast de lichtreclame hebben we ook de ingang van het pand een herkenbare uitstraling gegeven. Zo kwam het goudkleurige logo goed tot zijn recht in de vorm van raamfolie op de hoofdingang. Tot slot hebben we met 3 subtiele bewegwijzeringsborden rondom het pand duidelijke routing gecreëerd. De bewegwijzering was uitgevoerd in het Nederlands én het Engels, om zo ook buitenlandse leveranciers te verwelkomen en een goede doorstroming over het terrein te realiseren. 

Gevel letters met led voor Greengoose - buitenreclame

Nieuwe verlichte doosletters; situatie overdag

Logo belettering voor Greengoose op glazen wand - buitenreclame

Raamfolie met logo GreenGoose

Bewegwijzering voor Greengoose - buitenreclame

Bewegwijzeringsbord geplaatst op hek 

Reactie van de klant

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon