Renovatie gevelbelettering Sjeun Optiek by Floris

Als Sliedrechts familiebedrijf zijn we trots op onze roots. We vinden het bij ddreklame dan ook erg waardevol om samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers en leveranciers. Zo hebben we samen met Sliedrechtse ondernemer Floris Frenzen, eigenaar van winkel Sjeun Optiek aan de Kerkbuurt, een mooi gevelreclame project kunnen uitvoeren.

Lokale samenwerking

Onlangs waren we bij Floris op de koffie. Toen vertelde hij ons waarom hij voor ddreklame heeft gekozen als partner voor zijn gevelreclame. Floris: “Toen we onze zaak gingen verbouwen, zocht ik naar lokale ondernemers en leveranciers. Ik vind het belangrijk dat we elkaar helpen. Zo kwam ik bij ddreklame terecht.” En daar heeft hij geen spijt van: “Er was meteen een klik. Er werd naar me geluisterd en mijn ideeën werden goed vertaald naar de uitvoering. Een hele prettige samenwerking met een persoonlijke aanpak en een prachtig eindproduct. Op die manier werk ik ook graag samen met mijn klanten.”

Gevelreclame voor Sjeun - buitenreclame

Situatie voor renovatie van de gevelbelettering

Gevelreclame voor Sjeun - buitenreclame

Situatie na renovatie van de gevelbelettering

Subsidering vanuit Gemeente Sliedrecht

Floris maakte voor het vernieuwen van zijn geveluiting gebruik van een subsidie van de Gemeente Sliedrecht voor winkeliers van de Kerkbuurt. Sliedrecht is niet de enige gemeente die subsidies beschikbaar stelt voor het renoveren of verduurzamen van een gevel of (winkel)pand. De moeite van het navragen waard bij jouw eigen gemeente, dus!

Het eindresultaat

Mede door onze gezamenlijke Sliedrechtse achtergrond, hadden we met Floris Frenzen meteen een klik. Samen gingen we op zoek naar een geveluiting die het best bij hem past. Floris wist goed wat hij wilde zien op zijn gevel en wij wisten met welke materialen we dat het beste konden realiseren. Dat heeft geleid tot een eindresultaat waar we beiden trots op zijn! Zo is het winkelpand voorzien van mooie acrylaatletters met ingegoten LED lichtreclame. Dit in combinatie met witte freesletters in de tekst ‘optiek by Floris’.  

Gevelreclame voor Sjeun - buitenreclame

Eindresultaat: verlichte gevelbelettering op vernieuwd boeiboord

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon