Nieuwe lichtreclame voor Groenendijk Onderwijsadministratie

Groenendijk Onderwijsadministratie was op zoek naar nieuwe lichtreclame voor aan de gevel van de vestiging in Sliedrecht. De organisatie had een huisstijlwijziging ondergaan en het was ons opgevallen dat de oude lichtreclame nog in de oude huisstijl was uitgevoerd. Om de ligging langs de A15 optimaal te benutten, hebben we een voorstel gemaakt om de zichtbaarheid zowel overdag als ’s nachts te verbeteren. Door een proefletter te maken hebben we het ontwerp voor de nieuwe signing goed weten te visualiseren. We laten je graag het eindresultaat zien!  

Het doel: zichtbaarheid gedurende de hele dag

De oude neoninstallatie van Groenendijk Onderwijsadministratie had regelmatig storingen en was daarom aan vervanging toe. Groenendijk Onderwijsadministratie had bovendien de wens om met de nieuwe lichtreclame beter zichtbaar te zijn vanaf de A15. Om dit te realiseren hebben we een ontwerp gemaakt waarin de lettergrote een belangrijke rol speelde. Door middel van een leesbaarheidstest zijn we tot de gewenste uitvoering gekomen.

Oud gevelreclame voor Groenendijk Onderwijsadministratie - buitenreclame

Oude gevelreclame

Gevel letters met led voor Groenendijk - buitenreclame

Nieuwe gevelreclame

Proefletter

Om het team van Groenendijk Onderwijsadministratie een beter beeld te geven van hoe de buitenreclame er uit zou komen te zien, hebben we een 1:1 proefletter gemaakt. Hiermee hebben we de look & feel – waaronder de zijkant, de voorkant en de verlichting van de letter – tastbaar gemaakt. Om de groene huisstijlkleur terug te laten komen, had Groenendijk Onderwijsadministratie de keuze uit twee soorten folies. Hierbij hebben we advies gegeven over welke folie het best zou passen bij de doelstellingen van de organisatie.

Het eindresultaat

De nieuw buitenreclame toont in plaats van ‘GROENENDIJK ONDERWIJSADMINISTRATIE’ – zoals in de oude signing – nu enkel de merknaam ‘GROENENDIJK’. Door het aantal letters te verminderen hebben we het formaat van de gevelreclame aanzienlijk kunnen vergroten. Hiermee is de zichtbaarheid vanaf de snelweg ook duidelijk verbeterd. Het opvallende lichteffect zorgt er bovendien voor dat de doosletters ook in het donker goed leesbaar blijven. Dit is vooral gunstig voor tijdens de donkere wintermaanden!

Gevel letters met led voor Groenendijk - buitenreclame
Gevel letters met led voor Groenendijk - buitenreclame

Nieuwe lichtreclame: doosletters

Reactie van de klant

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon