vrachtwagen bestickeren: volledig gewrapt - Yildriz - Vrachtwagenreclame

Vrachtwagen wrapping

Wanneer je jouw vrachtwagen van een reclame wrap voorziet, levert die meer op. Je vrachtwagen trekt namelijk de aandacht van voorbijgangers in heel Europa. Een unieke vrachtwagen wrap vergroot jouw naamsbekendheid. Het wrappen van zowel het laaddeel van de vrachtwagen als de cabine zorgt voor maximale zichtbaarheid. Je kan vrachtwagen wrapping voor verschillende doeleinden inzetten. Van naam en merkreclame tot aan productpromotie en kortlopende promotionele acties. We vertellen je graag meer over vrachtwagen reclame.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van een vrachtwagen wrap

Wat wil je nog meer.

Jouw doelgroep is continu onderweg. Een gewrapte vrachtwagen leidt tot een grote zichtbaarheid, naamsbekendheid en potentiële nieuwe klanten. Het is dus verstandig de ruimte op jouw vrachtwagen optimaal te benutten. Hierin speelt je ontwerp een belangrijke rol. Bij een volledige vrachtwagen wrap houdt dit in dat de cabine en het laaddeel van de vrachtwagen één geheel vormen in het ontwerp. Door dit goed aan te pakken zorg je ervoor dat jouw vrachtwagen een unieke verschijning wordt op de weg. ddreklame heeft de middelen in huis om ervoor te zorgen dat je optimaal resultaat behaalt met jouw ontwerp. Er zijn bij het maken van een ontwerp voor vrachtwagen wrapping namelijk een hoop punten om rekening mee te houden. Denk hierbij aan de afstand waarop jouw vrachtwagenbelettering leesbaar moet zijn, de leesrichting, het aantal focuspunten en nog veel meer. Dit alles heeft te maken met jouw reclamedoelstelling. We denken hier graag over mee. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we wat wel en niet werkt bij het wrappen van vrachtwagens. 

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we maken een ontwerp en visualisatie voor je. Zo ervaar je zelf wat de mogelijkheden van vrachtwagenbelettering zijn. Je kunt bij ons terecht voor het wrappen en beletteren van bakwagens (groot en klein), trailers, voorwagens met aanhangers en opleggers met dichte opbouw. We verzorgen het ontwerp tot en met de uitvoering. Ook voor de rebranding van jouw wagenpark met vrachtwagen belettering ben je bij ddreklame aan het juiste adres. We zorgen voor de inventarisatie, doen schadeherstel en zorgen ervoor dat jouw wagens zo snel mogelijk weer onderweg zijn. 

Liever alleen belettering op jouw vrachtwagen?​

Dat doen wij natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over vrachtwagen wrapping?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vrachtwagen wrap. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Een vrachtwagen wrap beschermt de lak van de vrachtwagen. Daarnaast stelt vrachtwagen wrapping je in staat om reclame te maken voor een groot publiek, voor een relatief lage prijs. Ook versterkt vrachtwagenreclame het effect van jouw marketing activiteiten via andere kanalen.

Het wrappen van een vrachtwagen is een nauwkeurig en groot project en neemt daardoor aardig wat tijd in beslag. Afhankelijk van of je alleen de bak of ook de cabine wilt laten wrappen, verschilt de montagetijd. Houd in ieder geval rekening met een montagetijd van 1 tot 2 dagen.

We raden je aan om de eerste 72 uur nadat de folie is aangebracht de vrachtwagen niet te wassen. Hierdoor kan de folie goed hechten. Daarna kan het wassen van de vrachtwagen gewoon!

Als je kiest voor vrachtwagen wrapping bij ddreklame, verzoeken we je om de vrachtwagen schoon aan te leveren. Ook is het mogelijk om de eerder aangebrachte folie door ons te laten verwijderen. Houd er rekening mee dat hiervoor meerkosten in rekening worden gebracht.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon