Vrachtwagen wrapping

Wanneer je jouw vrachtwagen van een reclame wrap voorziet, levert die meer op. Je vrachtwagen trekt namelijk de aandacht van voorbijgangers in heel Europa. Een unieke vrachtwagen wrap vergroot jouw naamsbekendheid. Het wrappen van zowel het laaddeel van de vrachtwagen als de cabine zorgt voor maximale zichtbaarheid. Je kan vrachtwagen wrapping voor verschillende doeleinden inzetten. Van naam en merkreclame tot aan productpromotie en kortlopende promotionele acties. We vertellen je graag meer over vrachtwagen reclame.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van een vrachtwagen wrap

Wat wil je nog meer.

Jouw doelgroep is continu onderweg. Een gewrapte vrachtwagen leidt tot een grote zichtbaarheid, naamsbekendheid en potentiële nieuwe klanten. Het is dus verstandig de ruimte op jouw vrachtwagen optimaal te benutten. Hierin speelt je ontwerp een belangrijke rol. Bij een volledige vrachtwagen wrap houdt dit in dat de cabine en het laaddeel van de vrachtwagen één geheel vormen in het ontwerp. Door dit goed aan te pakken zorg je ervoor dat jouw vrachtwagen een unieke verschijning wordt op de weg. ddreklame heeft de middelen in huis om ervoor te zorgen dat je optimaal resultaat behaalt met jouw ontwerp. Er zijn bij het maken van een ontwerp voor vrachtwagen wrapping namelijk een hoop punten om rekening mee te houden. Denk hierbij aan de afstand waarop jouw vrachtwagenbelettering leesbaar moet zijn, de leesrichting, het aantal focuspunten en nog veel meer. Dit alles heeft te maken met jouw reclamedoelstelling. We denken hier graag over mee. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we wat wel en niet werkt bij het wrappen van vrachtwagens. 

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we maken een ontwerp en visualisatie voor je. Zo ervaar je zelf wat de mogelijkheden van vrachtwagenbelettering zijn. Je kunt bij ons terecht voor het wrappen en beletteren van bakwagens (groot en klein), trailers, voorwagens met aanhangers en opleggers met dichte opbouw. We verzorgen het ontwerp tot en met de uitvoering. Ook voor de rebranding van jouw wagenpark met vrachtwagen belettering ben je bij ddreklame aan het juiste adres. We zorgen voor de inventarisatie, doen schadeherstel en zorgen ervoor dat jouw wagens zo snel mogelijk weer onderweg zijn. 

Liever alleen belettering op jouw vrachtwagen?

Dat doen wij natuurlijk ook!

Zoek je advies over vrachtwagen wrapping?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vrachtwagen wrap. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon
Uitsnede logo IKEA IWAY

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon
Uitsnede logo IKEA IWAY