Autoreclame ontwerpen: 3 effectieve uitvoeringen

Autoreclame werkt. Met een relatief kleine investering kan een bedrijf op deze manier ontzettend veel mensen bereiken. In het verkeer kan niemand om jouw reclame heen: de reclame-auto rijdt voor of naast weggebruikers, verleent hen voorrang of laat hen oversteken op het zebrapad. Bovendien heeft autoreclame een zeer doelgericht bereik: de auto rijdt immers rond in de regio waar jouw bedrijf actief is en waar dus ook jouw doelgroep zich bevindt. Dit is dus een perfecte manier voor het promoten van jouw bedrijf. Er bestaan verschillende soorten autoreclame ontwerpen. Wij benoemen in dit artikel 3 voorbeelden van hoe autoreclame kan worden uitgevoerd.

1. Belettering en bestickering

Met folie kan belettering worden aangebracht op het voertuig: denk aan een bedrijfsnaam, logo en/of andere gegevens. Op deze manier onderscheidt de auto zich van de rest en krijgen voorbijgangers direct de belangrijkste informatie te zien. Naast letters, kan de auto ook voorzien worden van motieven, patronen en prints. Deze bestickering is eveneens een zeer effectieve manier van reclame maken. Of je nu onderweg bent naar een klant of stilstaat op een parkeerplaats, het beletterde of bestickerde voertuig wordt op vele plekken gezien. Met de juiste boodschap en een herkenbare uitstraling maak je als bedrijf een blijvende indruk.

Snelle Vliet_Peugeot (5)
Autobelettering Groenendijk Installaties Rechts

2. Carwrapping

Een auto kan ook volledig worden ingepakt met folie. Deze manier van autoreclame heet carwrapping. Laat je voertuig omhullen door een sterke boodschap in mooie huisstijlkleuren en maak het tot jouw rijdende visitekaartje. Ook deze ontwerpen kunnen geheel naar eigen smaak gemaakt worden. Wanneer je erop uit bent gekeken, laat je de bedrijfsauto bij ddreklame zo weer omtoveren tot een ander uiterlijk. De klevende folie geeft auto’s een totaal nieuwe uitstraling.

Zwarte gewrapte bestelwagen met wit en groene belettering
Bedrijfswagen bestickering voor De Haan archiefbeheer - autoreclame

3. Magnetische autoreclame

Wil je regelmatig wisselen van reclameboodschappen? Wie reclame op z’n auto wil inzetten voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om de ene keer meer naamsbekendheid te creëren en om de andere keer een actie te promoten, kan met magnetische autoreclame inspelen op actualiteiten binnen de markt of het bedrijf. Kies voor een mooi ontwerp van onze grafische vormgevers, of lever zelf een ontwerp aan voor jouw auto magneetstickers.

Alle soorten autoreclame bij ddreklame

Van één voertuig tot een compleet wagenpark: bij ddreklame ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen, produceren en monteren alle soorten reclames voor op jouw auto. Als je al over een ontwerp beschikt, kunnen we die eveneens voor je printen en plakken – ook op locatie. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon