Wagenpark belettering: dit is het effect ervan voor jouw bedrijf!

Heb jij als bedrijf meerdere wagens in je bezit? Dan oogt het professioneel wanneer deze allemaal dezelfde uitstraling hebben. Met wagenpark belettering kun je deze uitstraling realiseren. Ben jij benieuwd naar de voordelen en effecten die wagenpark belettering op jouw bedrijf kan hebben, lees dan snel verder. 

Professionaliteit

Wanneer alle wagens in jouw wagenpark op dezelfde manier zijn bestickerd, straalt dit professionaliteit en eenheid uit. Dit wekt herkenning op bij je klanten, waardoor ze meteen weten met wie ze te maken hebben. De professionaliteit en herkenning dragen bij aan het opbouwen van een vertrouwensband tussen de klant en jouw merk.

Vrachtwagen belettering voor Bidfood - voertuigreclame

Vrachtwagen bestickering voor Bidfood

Rijdend visitekaartje

Met autobestickering – van je logo, slogan of ander mooi design – laat jij in één oogopslag zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. Naast dat een eenvormige belettering er professioneel uitziet, vergroot je ook nog eens de naamsbekendheid van jouw onderneming. Waar jouw bedrijfswagens ook staan of rijden, voorbijgangers en andere weggebruikers zien jouw merk continu voorbijkomen. 

Solidariteit

Doordat werknemers rondrijden in wagens met belettering, ontstaat er een gevoel van solidariteit en loyaliteit. Medewerkers voelen zich hierdoor meer verbonden met elkaar én met jouw onderneming. Dat zijn meteen twee vliegen in één klap.

Vrachtwagen bestickering - voertuigreclame

Wagenpark van TSN Groen

Effectieve marketingtool

Wagenpark bestickering is een super effectieve marketingtool. Nadat de bestickering is gezet, hoef je er niet meer naar om te kijken. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de wagens door het land rijden. Naar verhouding is wagenpark belettering dan ook een kleine investering met een grote opbrengst, namelijk exposure voor de komende jaren. 

Wagenparkbelettering op maat

Wagenpark belettering is maatwerk. Of je nou al een bepaald ontwerp in gedachten hebt, of dat je nog in de oriëntatiefase zit, wij helpen je graag. ddreklame is een gespecialiseerd reclamebedrijf in het ontwerpen, produceren en aanbrengen van unieke en opvallende voertuigreclames passend bij jouw huisstijl. Als trouwe partner denken wij altijd met je mee. Om ervoor te zorgen dat het design precies aansluit op jouw reclamedoelstelling, geven we bijvoorbeeld advies in foliekeuze. Ook houden we rekening met de ondergrond, de minimale levensduur en de gewenste uitstraling. En met onze Attentie Waarde Meting-tool meten we met behulp van eyetracking-software eenvoudig hoe jouw reclame over komt bij een weggebruiker en naar welke punten zijn/haar oog wordt getrokken.

Wagenpark Belettering voor Fien&Teun
Wagenpark Belettering voor Verheij Integrale Groenzorg

Waswagen van Fien&Teun

Veegwagen van Verheij

Belettering voor op jouw wagenpark

Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over voertuigreclame? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en advies, neem dan ook gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vrachtwagen bestickering voor Vlot Logistics - voertuigreclame

Vrachtwagens van Vlot Logistics

Gert van Drunen

Directeur ddreklame

Ik praat graag met je over de mogelijkheden voor jouw wagenpark.

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon