Dubbel reclamebord zodat het van beide kanten zichtbaar is

Reclameborden

Jouw reclamebord langs de weg? Of een reclamebord op jouw gevel of langs het sportveld? Laat je reclamebord voor buiten maken door ddreklame. Wij adviseren, ontwerpen en voeren uit. Volledig volgens jouw wensen. Heb je al een reclamebord ontworpen en wil je het alleen nog laten produceren of plaatsen? Ook dan gaan we graag voor jou aan de slag. 

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van reclameborden

Wat wil je nog meer.

Met een reclamebord langs de weg, op een bouwplaats, langs het sportveld of op je gevel trek je de aandacht van een breed publiek. In tegenstelling tot online reclame, is een reclamebord buiten niet weg te klikken. Zo maak je jezelf onmisbaar voor een voorbijganger of bezoeker. Een reclamebord kan, ter versterking van de boodschap, ook gecombineerd worden met andere vormen van online en offline reclame. 

ddreklame maakt reclameborden voor buiten in alle soorten en maten. Zo heb je de keuze uit een geprint reclamebord of een reclamebord met belettering uit folie (met of zonder logo). De dikte van het reclamebord is afhankelijk van jouw wensen. Bovendien is het mogelijk om een reclamebord met 3D letters te voorzien. Deze letters kunnen worden verlicht in het donker. Liever een reclamebord in een specifiek uitgesneden vorm? Geen probleem! We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bekijk wat nog meer mogelijk is naast reclameborden:

Dat doen wij natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over reclameborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw reclameborden. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

De kosten van een reclamebord zijn afhankelijk van het formaat, het gekozen materiaal en eventuele laminaten. We bespreken graag de mogelijkheden met je door!

Het formaat van een reclamebord is afhankelijk van jouw wensen. Wij produceren reclameborden in diverse formaten en met verschillende diktes. Hierbij geven we graag advies passend bij jouw budget en doelstelling.

Reclameborden kunnen worden geprint en beletterd met folie. De keuze voor printen of beletteren is afhankelijk van jouw ontwerp. Heb je een ontwerp met veel verschillende kleuren? Dan is printen een voor de hand liggende keuze. Wil je enkel een uitgesneden tekst op jouw reclamebord? Dan is belettering een goede optie. We geven je graag advies.

Een reclamebord gaat gemakkelijk een aantal jaar mee. De exacte levensduur van een reclamebord is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het gekozen materiaal, de gekozen print, gebruikte laminaten en de locatie van het reclamebord ten opzichte van de zon. Dit is belangrijk in verband met eventuele verkleuringen.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon