Productiefoto verlichte doosletters

Doosletters

Wil je ook in het donker opvallen met reclame? Kies dan voor doosletters met verlichting. ddreklame levert doosletters met zowel LED als NEON verlichting en we spuiten de doosletters in iedere gewenste kleur. Je hebt keuze uit 6 verschillende typen doosletters, ieder met een eigen lichteffect en montagewijze. Hierover vertellen we je graag meer. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief voor onverlichte doosletters? Kijk dan eens op onze pagina over freesletters.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten verlichte doosletters

We geven je graag advies.

Je hebt keuze uit veel verschillende soorten doosletters. Doosletters verschillen in formaat, in type verlichting en in de uitstraling van de verlichting. De mogelijkheden van doosletters zijn qua formaat zeer uitgebreid. We verzorgen kleine doosletters van 25 cm tot aan doosletters van groot formaat met een afmeting van 2 meter per letter. Alle doosletters worden op maat gemaakt in een door jouw gekozen lettertype en letterdikte. Daarnaast hangt de kleur en de mate waarin de doosletters glanzen af van jouw wensen. Hierbij zorgen we er uiteraard voor dat de doosletters matchen met jouw huisstijl.

Je hebt de keuze tussen doosletters met NEON en LED verlichting. De manier waarop de verlichting in de doosletters wordt gemonteerd, bepaalt het uiteindelijke lichteffect. Hierin heb je 3 opties: inwendig verlichte doosletters, uitwendig verlichte doosletters en dubbelzijdig verlichte doosletters. Ook speelt de manier waarop de doosletters zijn opgebouwd een rol. Dit is namelijk van invloed op de uitstraling van jouw verlichting. We vertellen je graag meer over het verschil tussen een directe uitstraling en een indirecte uitstraling.

Liever onverlichte letters?

Dat doen we natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Voordelen van doosletters

Wat wil je nog meer?

Doosletters zorgen ervoor dat jouw reclame opvalt. Jouw logo, bedrijfsnaam of boodschap is in één oogopslag duidelijk. Doosletters zijn er in heel veel soorten, maten en kleuren. Verlicht of onverlicht. De mogelijkheden binnen gevelbelettering zijn bijna onbeperkt. Een gevelreclame opgebouwd uit doosletters geeft body aan je gevel en maakt dat je logo of bedrijfsnaam goed zichtbaar is. Dag en nacht. We maken onze doosletters van aluminium. Dit maakt dat de doosletters vele jaren meegaan, onderhoudsarm en weerbestendig zijn. De aanschaf van doosletters is dus bovenal een duurzame investering. Moeten de doosletters op hoogte geplaatst worden? Geen zorgen, daar draaien onze ervaren monteurs hun handen niet voor om.

Zoek je advies over doosletters?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw doosletters. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Doosletters zijn verlichte letters die gebruikt kunnen worden als gevelreclame. Een doosletter is in feite een doos met een deksel, in de vorm van een letter. Doorletters kunnen in veel verschillende lettertypes en formaten worden gemaakt. Ook kunnen doosletters op verschillende manieren worden verlicht.

Doosletters kunnen worden verlicht, maar dit hoeft niet. Vaak zijn doosletters wel voorzien van verlichting, maar wordt de verlichting alleen in de avonduren als het donker is aangezet. Dit maakt het mogelijk van uitstraling te variëren. Zo kan je kiezen om overdag een andere kleur letter te tonen dan ’s avonds.

De prijs van doosletters is afhankelijk van het aantal letters en het formaat van de letters. Wel of geen verlichting speelt hierin ook een rol. Over het algemeen kosten doosletters meer dan andere vormen van gevelreclame, zoals een gevelbord of een spandoek. Je krijgt er dan ook wel meer voor terug!

Doosletters zijn een unieke manier van reclame maken, doordat ze volledig naar wens uitgevoerd kunnen worden. Er is veel variatie mogelijk wat betreft verlichting. Zowel de richting waarin de verlichting schijnt, als de kleur en de intensiteit kan zelf worden bepaald. Ook qua formaat en schrijfstijl is er veel mogelijk. Zo ben je met doosletters gegarandeerd goed zichtbaar én herkenbaar.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon