Ontvang je medewerkers, bezoekers en klanten op een verantwoorde manier met behulp van onze professionele desinfectiezuilen!

Inzetbaarheid

Met de desinfectiezuil vraag je bezoekers om bij binnenkomst hun handen te desinfecteren. Ook kun je ze een boodschap meegeven. Zo kun je de ruimte op de zuil gebruiken om bezoekers aan hun veiligheid te herinneren door 1,5 meter afstand te houden of ze een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd. Ook kan je de zuil gebruiken om informatie over bezoekersaantallen of andere regels omtrent het coronavirus te delen. We leveren de zuil volledig gepersonaliseerd in de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Witte desinfectiezuil met paarskleurige opdruk
Gele desinfectiezuil met groenkleurige opdruk

Over het ontwerp

De zuil is op zo’n manier ontworpen dat afval op een nette manier opgespaard kan worden en er ruimte is om een desinfectie-flacon en een tork-rol te plaatsen. Het ontwerp van de zuil is uniek en kan volledig naar wens worden geproduceerd! Zo ontwikkelen wij een zuil die perfect past binnen de stijl van jouw bedrijf. Dankzij het gekozen materiaal kan de zuil zowel binnen als buiten worden ingezet. De zuil is volledig vervaardigd uit één plaat, waardoor we materiaalverlies tegen proberen te gaan. De zuil is zo ontworpen dat het voor een langere tijd bruikbaar is.

Close-up van desinfectiezuil
Speciaal vanwege COVID-19 ontworpen desinfectiezuil om bij binnenkomst handen te ontsmetten

Formaat

Het formaat van de desinfectiezuil is 960 mm hoog en 320 mm breed. De zuilen zijn overal inzetbaar. Zo zijn ze handig voor in winkels, maar ook goed inzetbaar op scholen, in wooncentra en bij sportverenigingen! Bovendien kun je ook bij ons terecht voor het (na)bestellen van desinfecteergel (500ml), een papierrol en vuilniszakjes. 

Wil je meer weten over de inzetbaarheid van onze producten in de strijd tegen het coronavirus, neem dan een kijkje op onze pagina over oplossingen voor coronamaatregelen. Bovendien kan je op onze pagina over displays inspiratie opdoen over verschillende soorten promotiemateriaal.

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon