Het uitgelichte product van deze maand is ons spatscherm KUCH! KUCH is een transparant scherm van plexiglas die het mogelijk maakt om op een veilige maar ook professionele wijze met klanten, medewerkers en bezoekers te communiceren. Het scherm heeft een mooi design, is stabiel en verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Dit maakt dat hij op veel plekken inzetbaar is.

Gemaakt voor de lange termijn

Omdat de 1,5 meter regel voorlopig nog wel blijft bestaan zijn we bij ddreklame opzoek gegaan naar een mooie en meer definitieve oplossing om toch met elkaar te kunnen werken in situaties waar je geen 1,5 meter afstand kunt houden. Hiervoor hebben we KUCH ontworpen! KUCH is een spatscherm en heeft een mooi design, is stabiel en is voorzien van een handige uitsparing voor doorgifte van bijvoorbeeld een pinautomaat of papierwerk. Zeer geschikt dus voor in winkels, kantoorruimtes of vergaderkamers!

Voorbeeld van spatscherm kuch in een restaurant
Voorbeeld van spatscherm 'kuch'

Het formaat


Het scherm is verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering. Het formaat is 1000 mm breed, 700 mm hoog en de voet heeft een diameter van 350 mm. De prijs is €69,- voor een blanco uitvoering en €89,- voor een uitvoering inclusief logo of tekst. De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending.

Andere uitvoering?

Gaat je voorkeur uit naar een hangend spatscherm of een spatscherm in een ander formaat? Dan kan dat natuurlijk ook. We geven je graag advies en nemen de mogelijkheden met je door! Neem ook eens een kijkje op onze pagina over displays. Hier vind je meer informatie over de standaard displays die we aanbieden en de verschillende soorten display materialen. Ideaal om meer inspiratie op te doen. Bekijk ook eens onze andere oplossingen voor coronamaatregelen.

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon