Gevel- en lichtreclame is één van de mogelijkheden die we bij ddreklame bieden om de uitstraling en vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren. We nemen de voordelen met je door!
Het coronavirus houdt onze samenleving al gedurende tijd in zijn greep en heeft een enorme invloed op de manier waarop we met elkaar werken en omgaan. Reëel gezien gaan deze coronamaatregelen nog wel even duren. Voor bedrijven in sectoren die door coronamaatregelen de deuren volledig hebben moeten doen sluiten is dit dus bij uitstek de tijd om aan de promotie en uitstraling van je bedrijf te werken, zodat jouw bedrijf straks het eerste is wat mensen weten te vinden zodra we weer naar buiten mogen. Maar ook voor bedrijven wiens producten en diensten door de coronacrisis extra gevraagd worden is het juist nu van belang om door afnemers gezien te worden, én – zodra de maatregelen worden versoepeld – gezien te blijven. Wij helpen je hier graag bij!  

Professionele uitstraling

Het eerste wat bezoekers van je bedrijf te zien krijgen is de buitenkant van het gebouw. De eerste indruk wordt dus al gevormd voordat iemand nog maar een voet binnen heeft gezet. Een goede uitstraling is dus erg van belang, want de gevel is letterlijk het visitekaartje van je bedrijf.

 

Vergroot je naamsbekendheid

Gevel- en lichtreclame is dag en nacht zichtbaar. Door gebruik te maken van gevel- of lichtreclame trekt je de aandacht van iedereen die langs komt. Ligt het pand gelegen aan een drukke weg? Dan is dit extra gunstig! Hoe meer mensen het bedrijfspand passeren, hoe hoger het bereik en des te groter je naamsbekendheid wordt.

 

Betere vindbaarheid

Gevel- en lichtreclame heeft ook vooral een praktische functie, namelijk zorgen voor een betere vindbaarheid! We kennen het allemaal wel: je gaat ergens voor het eerst op bezoek, maar je kan met geen mogelijkheid het juiste gebouw vinden. Nadat je al drie keer dezelfde straat op en af bent gereden heb je eindelijk het goede pand weten te vinden. Een hoop frustratie dat eenvoudig voorkomen had kunnen worden door het gebruik van gevel- of lichtreclame. Door goed vindbaar te zijn straal je tevens ook meer professionaliteit uit.

 

Duurzame investering

Het aanschaffen van gevel- of lichtreclame kan voor een relatief lage prijs en gaat jarenlang mee. We leveren producten van hoge kwaliteit waardoor je ongeacht weer of wind altijd goed zichtbaar bent en je weinig onderhoud hebt. Hierdoor is het een duurzame investering.

 

Waarom ddreklame?  

Bij ddreklame ontwerpen, produceren en monteren we alles zelf. Hierdoor hebben we eindeloos veel mogelijkheden en kunnen we volledig voldoen aan jouw wensen. Ook als je niet goed weet hoe gevel- of lichtreclame binnen jouw bedrijf toegepast kan worden helpen we je graag. We denken met je mee, bespreken de mogelijkheden met je door en komen samen tot een ontwerp. Onze experts gaan voor je aan de slag en voor je het weet staat jouw bedrijf weer te stralen als nooit te voren!

 

Enthousiast geworden of heb je behoefte aan meer informatie?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!
CONTACT
Volg ons ook op Linkedin, Facebook en Instagram!