Binnen: wand-en deurvisuals bij Mobil

OPLOSSINGEN VOOR BINNEN

Door aanpassingen te doen in het interieur van je bedrijf kun je prettigere werk- en leefomgevingen creëren voor je werknemers, klanten of leveranciers. Wij faciliteren dit door een reeks van mogelijkheden aan te bieden voor binnen zoals visuals op wanden, deuren, vloeren, ramen en zelfs plafonds. Hiermee bieden wij op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier oplossingen voor een aantal veelvoorkomende problemen. Deze oplossingen leiden tot de verhoging van effectiviteit en professionaliteit en de verbetering van privacy en akoestiek.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

CONTACT

INTERIEUR

DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

DD-Reklame-interieur

“Verbeter je presentatie en uitstraling binnen je bedrijf. Zo creëer je een prettige omgeving voor zowel klanten als medewerkers.”

Advies nodig? Wij horen graag van je. Je kunt ons bereiken op 0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

Binnen: wand-en deurvisuals bij Mobil

FUNCTIONELE VOORDELEN BINNENRECLAME

De producten die wij leveren voor binnen zijn dankzij hun functionele voordelen in een groot aantal situaties inzetbaar. Denk hier bij aan privacy folies om transparante vergaderomgevingen meer privacy te bieden. Renovatiefolies, waarmee je vergaderkamers en kantoren weer een moderne en strakke uitstraling kunt geven. Akoestische wanden, waardoor medewerkers in alle rust kunnen werken en de prestatie toe zal nemen. Balies, vergadertafels, bureaus en kasten krijgen een tweede leven en doen de professionele uitstraling van je bedrijf ten goede. Bij het opstellen van een plan vragen wij ons altijd af: wat voor voordelen zijn er in deze situatie te behalen?
Graag nemen we de mogelijkheden met je door.

CONTACT

BINNENRECLAME TOEPASSEN


 • Dibondwanden

  Prachtig product om visuals aan te brengen en lelijke wanden weg te werken. Mogelijkheden om een hygiënische en makkelijk schoon te maken toplaag aan te brengen.

 • Airtex

  Behangwand naadloos aanbrengen? Tot 5 meter hoog en 50 meter lang. Dit materiaal is daarvoor uitermate geschikt.  Hoogwaardig materiaal met een mooie uitstraling.

 • Easydot

  Uitermate geschikt voor acties in de retail. Veel gebruikt op etalageramen. Voor tijdelijke communicatie. Makkelijk door iedereen aan te brengen vanwege een speciale lijmlaag.

 • 3M Privacyfolies

  Diverse uitvoeringen om privacy in transparante kantoren en vergaderkamers te bevorderen. Veelal crystalfolie al dan niet voorzien van een patroon of print.

 • 3M Anti-inbraakfolies

  Folies die het inbrekers of terroristen moeilijker maken om jouw pand te betreden.

 • 3M Vloerfolie

  Verkrijgbaar in een permanente en een verwijderbare variant. De laatste wordt veel toegepast in supermarkten voor tijdelijke promotie van A-merken. De eerste wordt vaak toegepast als routing in grootwinkelbedrijven en ziekenhuizen.

 • Digital Signage

  Zuilen en schermen in elk formaat en diverse verhoudingen. Wij bieden een compleet pakket inclusief players, software en content. Je kunt vanaf één centraal punt meerdere schermen aansturen. Ideaal voor als je meerdere vestigingen hebt. Veel gebruikt in winkels, in wachtkamers in de gezondheidszorg, op parkeerterreinen en in kerken.

 • Displays

  Displays In alle soorten en maten.  Traditioneel of digitaal. Voor showrooms en beurzen.  Van pop-upwanden tot zelf ontwikkelde en gebouwde displays. Harde materialen liggen ons het best:  kunststof, hout en metaal.

 • 3M Fullcolour printfolie tm

  Voor visuals op ramen, wanden en zelfs op of in liften. Verwijderbaar of permanent hechtend. Materialen met verschillende levensduur beschikbaar. Wij adviseren je graag.

 • Textielframes

  Visuals op uw wanden kunnen met textieldoek gemakkelijk en goedkoop worden gewisseld. Zo kun je snel je ruimte voorzien van een nieuwe uitstraling. Er zijn mogelijkheden om akoestisch materiaal te verwerken in deze frames. Zo kunt je omgevingsgeluiden van kantoren beperken. Ook los als scheidingswanden te leveren. Zeer milieuvriendelijke oplossing.

 • 3M Dinoc tm

  Wrapfolie geschikt om (inbouw)kasten, deuren, receptiebalies en (vergader)tafels een 2e leven te geven. 10 jaar garantie. Voordelen: reukloos werken, kantoren zijn direct weer beschikbaar, geen uitval van je dagelijkse werkzaamheden en er hoeven geen nieuwe meubels of deuren aangeschaft te worden.

 • 3M Warmte- en zonwerende folies

  In diverse tinten en toepassingen te verkrijgen. Brengt de temperatuur binnen gebouwen enkele graden terug. Ook verkrijgbaar in versies die objecten beschermen tegen verkleuring door UV-licht.

 • 3M Muurfolie

  Folie die met warmte wordt aangebracht. Hierdoor kan de folie de structuur aannemen van de muur. Waardoor het effect van een muurschildering ontstaat.

 • Freesletters

  Acrylox, Dibond, Forex, RVS. In diverse diktes. Het zijn maar een paar voorbeelden van materialen van 3D letters op je muur. Geeft een professionele en chique uitstraling. Direct tegen de muur of op afstandhouders, waardoor ze lijken te zweven.

 • Magneetfolie

  Diverse mogelijkheden om je wanden of delen daarvan te voorzien van magneet. Je kunt  hierdoor snel en makkelijk communiceren met klanten of medewerkers. Deze producten worden ook veel toegepast voor labeling in magazijnen.

 • Kliklijsten

  Verlicht, aangelicht of onverlicht. In elk formaat beschikbaar. In elke formaat door ons te produceren.

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen of advies nodig?
Neem contact met ons op!
T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl
Volg ons ook op LinkedinFacebook en Instagram!