INTERIEUR OPLOSSINGEN

Het is ons doel om uw werknemers, collega’s, klanten en leveranciers een prettigere werk- en leefomgeving te bieden. Dit doen wij door u een reeks mogelijkheden aan te bieden zoals visuals op wanden, deuren, vloeren, ramen en zelfs plafonds. Al dan niet met akoestische werking, zodat ook op kantoren ongestoord gewerkt  kan worden. Werknemers voelen  zich daardoor prettiger en als resultaat nemen de prestaties toe. Uw klanten waarderen uw professionaliteit plus uitstraling en gaan eerder met u in zee. Onze specialisten maken graag een gedegen plan voor u. Waarbij wij ons steeds afvragen: wat voor voordelen levert het u op?

INTERIEUR

DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

DD-Reklame-interieur

“Verbeter uw presentatie en uitstraling binnen. Creëer een prettige omgeving voor uw klanten en medewerkers.”

Advies nodig? Wij horen graag van u. U kunt ons bereiken op 0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

FUNCTIONELE VOORDELEN

Er is in deze specialisatie naast de cosmetische kant ook een functionele kant. U kunt daarbij denken aan privacyfolies om transparante vergaderomgevingen meer privacy te bieden. Renovatiefolies, waarmee uw vergaderkamers en kantoren weer een moderne en strakke uitstraling krijgen. Balies, vergadertafels, bureaus en kasten krijgen een 2e leven. U ontlast  hiermee het milieu, u bespaart geld en u kunt tijdens onze werkzaamheden gewoon doorwerken.

TOEPASSINGEN


 • Dibondwanden

  Prachtig product om visuals aan te brengen en lelijke wanden weg te werken. Mogelijkheden om een hygiënische en makkelijk schoon te maken toplaag aan te brengen.

 • Airtex

  Behangwand naadloos aanbrengen? Tot 5 meter hoog en 50 meter lang. Dit materiaal is daarvoor uitermate geschikt.  Hoogwaardig materiaal met een mooie uitstraling.

 • Easydot

  Uitermate geschikt voor acties in de retail. Veel gebruikt op etalageramen. Voor tijdelijke communicatie. Makkelijk door iedereen aan te brengen vanwege een speciale lijmlaag.

 • 3M Privacyfolies

  Diverse uitvoeringen om privacy in transparante kantoren en vergaderkamers te bevorderen. Veelal crystalfolie al dan niet voorzien van een patroon of print.

 • 3M Anti-inbraakfolies

  Folies die het inbrekers of terroristen moeilijker maken om uw pand te betreden.

 • 3M Vloerfolie

  Verkrijgbaar in een permanente en een verwijderbare variant. De laatste wordt veel toegepast in supermarkten voor tijdelijke promotie van A-merken. De eerste wordt vaak toegepast als routing in grootwinkelbedrijven en ziekenhuizen.

 • Digital Signage

  Zuilen en schermen in elk formaat en diverse verhoudingen. Wij bieden een compleet pakket inclusief players, software en content. U kunt vanaf 1 punt, meerdere schermen aansturen. Ideaal als u meerdere vestigingen heeft. Veel gebruikt in winkels, in wachtkamers in de gezondheidszorg, op parkeerterreinen en in kerken.

 • Displays

  Displays In alle soorten en maten.  Traditioneel of digitaal. Voor showrooms en beurzen.  Van pop-upwanden tot zelf ontwikkelde en gebouwde displays. Harde materialen liggen ons het best:  kunststof, hout en metaal.

 • 3M Fullcolour printfolie tm

  Voor visuals op ramen, wanden en zelfs op of in liften. Verwijderbaar of permanent hechtend. Materialen met verschillende levensduur beschikbaar. Wij adviseren u graag.

 • Textielframes

  Visuals op uw wanden kunnen met textieldoek gemakkelijk en goedkoop worden gewisseld. U kunt snel uw ruimte voorzien van een nieuwe uitstraling. Mogelijkheden om akoestisch materiaal te verwerken in deze frames. Zo kunt u omgevingsgeluiden van kantoren beperken. Ook los als scheidingswanden te leveren. Zeer milieuvriendelijke oplossing.

 • 3M Dinoc tm

  Wrapfolie geschikt om (inbouw)kasten, deuren, receptiebalies en (vergader)tafels een 2e leven te geven. 10 jaar garantie. Voordelen: reukloos werken, kantoren zijn direct weer beschikbaar, geen uitval van uw dagelijkse werkzaamheden en er hoeven geen nieuwe meubels of deuren aangeschaft te worden.

 • 3M Warmte- en zonwerende folies

  In diverse tinten en toepassingen te verkrijgen. Brengt de temperatuur binnen gebouwen enkele graden terug. Ook verkrijgbaar in versies die objecten beschermen tegen verkleuring door UV-licht.

 • 3M Muurfolie

  Folie die met warmte wordt aangebracht. Hierdoor kan de folie de structuur aannemen van de muur. Waardoor het effect van een muurschildering ontstaat.

 • Freesletters

  Acrylox, Dibond, Forex, RVS. In diverse diktes. Het zijn maar een paar voorbeelden van materialen van 3D letters op uw muur. Geeft een professionele en chique uitstraling. Direct tegen de muur of op afstandhouders, waardoor ze lijken te zweven.

 • Magneetfolie

  Diverse mogelijkheden om uw wanden of delen daarvan te voorzien van magneet. U kunt snel en makkelijk communiceren met uw klanten of medewerkers. Deze producten worden ook veel toegepast voor labeling in magazijnen.

 • Kliklijsten

  Verlicht, aangelicht of onverlicht. In elk formaat beschikbaar. In elke formaat door ons te produceren.

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen? Advies nodig? Wij zouden het fijn vinden als u contact met ons opneemt.

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl