Routing terrein Cloetta

ROUTING

Niets is zo vervelend  voor je relaties om te moeten zoeken naar de juiste locatie op je terrein of binnen je bedrijf. Routing is één van de 5 specialisaties binnen ons bedrijf. Voor buiten en binnen. Traditioneel, maar zeker ook digitaal. Wij hebben specialisten in huis die een bewegwijzeringsplan voor je maken. Zij kunnen je helpen bij vraagstukken als: hoe kunnen mensen- en autostromen  het meest efficiënt  lopen? Hoe kan ik mijn ‘leanproces’ doorvertalen in mijn rouitng, zodat alles direct op de goede locatie terecht komt?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

BEWEGWIJZERING

DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

DD-Reklame-routing

“Oplossingen voor bewegwijzering op terreinen en in gebouwen. Verbeter je bewegwijzering, voorkom kosten en vergroot je omzet.”

Advies nodig? Wij horen graag van je.

0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

Routing producten aanduiding

ROUTING EN EFFECTIVITEIT

Hoe voorkom ik irritatie bij bezoekers over levering en aflevering? Hoe vindt mijn klant zijn of haar auto terug in een overvolle parkeergarage? Hoe bespaar ik tijd en geld door een goede bewegwijzering? Op dat soort vragen hebben wij de antwoorden. In winkelgebieden is het voor de omzet van ondernemers van groot belang om makkelijk en snel gevonden te worden. Voor een aantal instellingen kan het zelfs van levensbelang zijn. Denk aan ziekenhuizen of petrochemische bedrijven. Maar bewegwijzering is ook: magazijn labeling (waar staat wat) en vloermarkeringen (vaste plaatsen volgens de lean methode).

CONTACT

TOEPASSINGEN


 • Routingsborden (binnen)

  Diverse standaard systemen beschikbaar voor bewegwijzering binnen. Bewegwijzering door bedrijven en instellingen.  Systemen die makkelijk te wijzigen zijn. Daarnaast kunnen wij samen met jou een eigen systeem ontwikkelen, bijvoorbeeld hout.

 • Routingsborden (buiten)

  Diverse standaard systemen beschikbaar voor bewegwijzering buiten. Bewegwijzering op (parkeer)terrein of naar je pand. Hout, kunststof, staal en aluminium.

 • Parkeernavigatie

  Je klant gemakkelijk de auto terug laten vinden met vak-indelingen, parkeerplaatsaanduiding voor bezoekers, mindervaliden en oplaadpunten voor elektrische auto’s.  Mensen- en autostromen geheel volgens wens laten verlopen door middel van de juiste bewegwijzering. Vraag ons advies.

 • Routingadvies

  Wij hebben jarenlange ervaring het gebied van routing. Wij hebben specialisten in huis, die je kunnen adviseren over efficiënte begeleiding van grote stromen mensen en verkeer. Samen maken we een plan.

 • Digitale routing

  Digitale routing is zowel buiten als binnen mogelijk. Op schermen of zuilen in winkels of panden. Navigatie op parkeerterreinen. (vol/vrij systemen, parkeervak-aanduiding). Inclusief benodigde software. Vanuit één centraal punt aan te sturen.

 • Bewegwijzering met folies / schilderwerk

  Diverse folies beschikbaar om bewegwijzering aan te brengen. Extra sterk hechtend voor allerlei ondergronden. Op muren en ramen. Contour uitgesneden. Vaak gekozen door architecten in moderne of juist vintage gebouwen.

 • Magazijnlabeling

  Wij labelen je magazijn. Vak en locatie-aanduidingen in jouw stellingen. Op de stellingen of op de grond. Snel wisselbare systemen. Wij hebben hiervoor de juiste oplossingen.

 • Bewegwijzering vloer

  Tijdelijke of permanente bewegwijzering op vloeren door middel van folie. Met gecertificeerd laminaat tegen uitglijden. Zowel binnen als buiten. Permanente bewegwijzeringen door middel van schilderen op de vloer (bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten).

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen of advies nodig?
Neem contact met ons op! 
T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl
Volg ons ook op LinkedinFacebook en Instagram!