ROUTING

Niets is zo vervelend  voor uw relaties om te moeten zoeken naar de juiste locatie op uw terrein of binnen uw bedrijf. Routing is één van de 5 specialisaties binnen ons bedrijf. Voor buiten en binnen. Traditioneel, maar zeker ook digitaal. Wij hebben specialisten in huis die voor u een routingplan maken. Zij kunnen u helpen bij vraagstukken als: hoe kunnen mensen- en autostromen  het meest efficiënt  lopen?  Hoe kan ik mijn ‘leanproces’  doorvertalen  in mijn routing, zodat alles direct op de goede locatie terecht komt?

ROUTING

DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

DD-Reklame-routing

“Oplossingen voor bewegwijzering op terreinen en in gebouwen. Verbeter uw routing, voorkom kosten en vergroot uw omzet.”

Advies nodig? Wij horen graag van u. U kunt ons bereiken op 0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

ROUTING EN EFFECTIVITEIT

Hoe voorkom ik irritatie bij bezoekers over levering en aflevering? Hoe vindt mijn klant zijn of haar auto terug in een overvolle parkeergarage? Hoe bespaar ik tijd en geld door een goede routing? Op dat soort vragen hebben wij de antwoorden. In winkelgebieden is het voor de omzet van ondernemers van groot belang om makkelijk en snel gevonden te worden. Voor een aantal instellingen kan het zelfs van levensbelang zijn. Denk aan ziekenhuizen of petrochemische bedrijven. Maar routing is ook: magazijnlabeling (waar staat wat) en vloermarkeringen (vaste plaatsen volgens de leanmethode).

TOEPASSINGEN


 • Routingborden (binnen)

  Diverse standaard systemen beschikbaar voor routing binnen. Bewegwijzering door bedrijven en instellingen.  Systemen die makkelijk te wijzigen zijn. Daarnaast kunnen wij samen met u een eigen systeem ontwikkelen, bijvoorbeeld hout.

 • Routingborden (buiten)

  Diverse standaard systemen beschikbaar voor routing buiten. Bewegwijzering op uw (parkeer)terrein of naar uw pand. Hout, kunststof, staal en aluminium.

 • Parkeernavigatie

  Uw klant gemakkelijk de auto terug laten vinden met vak-indelingen, parkeerplaatsaanduiding voor bezoekers, mindervaliden en oplaadpunten voor elektrische auto’s.  Mensen- en autostromen geheel volgens uw wens laten verlopen door middel van de juiste routing. Vraag ons advies.

 • Routingadvies

  Wij hebben jarenlange ervaring op routing gebied. Wij hebben specialisten in huis, die u kunnen adviseren over efficiënte begeleiding van grote stromen mensen en verkeer. Samen met u maken we een plan.

 • Digitale Routing

  Digitale routing zowel buiten als binnen mogelijk. Op schermen of zuilen in uw winkels of panden. Navigatie op parkeerterreinen. (vol/vrij systemen, parkeervak-aanduiding). Inclusief benodigde software. Vanuit 1 punt, tot wel 500 locaties aan te sturen.

 • Routing met folies / schilderwerk

  Diverse folies beschikbaar om routing aan te brengen. Extra sterk hechtend voor allerlei ondergronden. Op muren en ramen. Contour uitgesneden. Vaak gekozen door architecten in moderne of juist vintage gebouwen.

 • Magazijnlabeling

  Wij labelen uw magazijn. Vak en locatie-aanduidingen in uw stellingen. Op de stellingen of op de grond. Snel wisselbare systemen. Wij hebben hiervoor de juiste oplossingen.

 • Vloerrouting

  Tijdelijke of permanente routing op vloeren door middel van folie. Met gecertificeerd laminaat tegen uitglijden. Zowel binnen als buiten. Permanente routing door middel van schilderen op de vloer (bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten).

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen? Advies nodig? Wij zouden het fijn vinden als u contact met ons opneemt.

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl