Wat zijn de kosten voor buitenreclame?

Als bedrijf wil je opvallen en je merk op een positieve manier in het oog laten springen. Je bedrijf promoten kan op verschillende manieren. Je kunt je merk bijvoorbeeld onderweg zichtbaar maken, met reclame op je bedrijfsauto’s of vrachtwagens. Daarnaast heb je verschillende andere mogelijkheden om je merk te promoten met buitenreclame. Van de gevel van je bedrijf tot de parkeerplaats en de entree: de mogelijkheden zijn eindeloos. We leggen je uit welke mogelijkheden er zijn en hoe de kosten voor buitenreclame zijn opgebouwd.

Verschillende soorten buitenreclame

Buitenreclame kan diverse functies hebben: het is het visitekaartje van je bedrijf, het maakt mensen bewust van jouw merk en/of product en het kan dienst doen als bewegwijzering, zodat klanten en bezoekers hun weg naar je bedrijf goed kunnen vinden. Bij ddreklame kun je terecht voor het ontwerp tot en met de uitvoering van al jouw buitenreclame. We zetten de verschillende opties voor je op een rij:

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren zijn misschien we de herkenbaarste vormen van buitenreclame. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en materialen. Kies voor een uniek ontwerp in opvallende kleuren of hou het simpel met een uitvergroot logo op de vlag. Bij ons kun je terecht voor het ontwerp tot en met de levering van de vlag. Ook de plaatsing van de vlaggenmasten regelen we graag voor je.

Reclamezuilen

Met een reclamezuil bij de ingang, parkeerplaats of oprit maak je je bedrijf goed zichtbaar voor bezoekers en voorbijgangers. Een reclamezuil leent zich daarnaast perfect voor bewegwijzering. Zo vinden je bezoekers zonder moeite de receptie, parkeerplaats of kantoorruimtes.

Gevelreclame

Met gevelreclame kun je alle kanten op. Een gevelbord, belettering of spandoek. Van doosletters tot freesletters. In standaard kleuren of uitgevoerd in jouw huisstijl. Naar aanleiding van je eigen ontwerp of op basis van een ontwerp door ons gemaakt. Je merkt het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op zoek naar ideeën en inspiratie? Bekijk hier alle informatie die je nodig hebt over gevelreclame.  

Lichtreclame

Wil je ook ’s avonds goed zichtbaar zijn? Dan is lichtreclame een goede keuze. We bieden alle vormen van lichtreclame aan, waaronder lichtbakken, lichtlijnen en verlichte doosletters. Met lichtreclame van ddreklame val je op in het donker!

Gemiddelde kosten buitenreclame

ddreklame heeft al ruim 40 jaar ervaring met het ontwerpen, maken en monteren van buitenreclame. We krijgen zolang we bestaan de vraag een buitenreclame gemiddeld kost. Je hebt het net gelezen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom kunnen we geen gemiddelde kosten aan onze buitenreclame ‘hangen’. De prijs hangt namelijk af van het soort buitenreclame, het formaat van de uiting, het gekozen materiaal, eventuele verlichting en gewenste levensduur. Een hoop aspecten om over na te denken, dus.

Behoefte om te sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee en maken vrijblijvend een offerte op maat. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en advies. Schroom dus niet om je vragen en ideeën met ons te delen en neem contact met ons.

Vragen naar aanleiding van deze informatie? Stel deze dan gerust! Dat kan rechtstreeks aan onze salesmanager Arjan via arjan@ddreklame.nl.

Arjan Adriaanse

Salesmanager ddreklame

Ik vertel je graag over de mogelijkheden van buitenreclame. De koffie staat klaar! 

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon