Voor Vink Diesel, gelegen aan de Merwede te Sliedrecht, hebben we afgelopen week een mooie, opvallende gevelreclame geïnstalleerd aan de waterzijde van de loods. Vink Diesel is actief in de scheepvaartindustrie en gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van dieselmotoren. Voor bedrijven actief in de scheepvaartindustrie is zichtbaar zijn vanaf het water natuurlijk ontzettend belangrijk, ook in het donker. Door de gevelreclame indirect aan te lichten hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe loods onmisbaar is, zowel dag en nacht! 

Voor de opdracht van Vink Diesel waren we verantwoordelijk voor zowel het ontwerp, de productie als de installatie van de gevelreclame. Onze ontwerpstudio ging graag aan de slag en dankzij onze in-huis productieruimte konden we met gemak inspelen op de wensen van Vink Diesel. Om ervoor te zorgen dat de gevel ook in het donker goed zichtbaar is, hebben we ervoor gekozen om de gevel indirect aan te lichten. Vervolgens hebben we ervoor gezorgd dat de freesletters op een veilige manier op de loods werden gemonteerd en installeerden we de verlichting. Mooi werk door onze ervaren monteurs!

 

Ook interesse in nieuwe gevelreclame of ben je opzoek naar een andere manier om jouw bedrijf te promoten? We geven je graag advies en nemen de mogelijkheden met je door!

CONTACT