Gevelreclame voor Hoogenboezem

Voor woonwinkel Hoogenboezem in Breda heeft ons team gezorgd voor opvallende, nieuwe gevelreclame. De bestaande gevelreclame was verouderd en voldeed niet meer aan de gewenste uitstraling en manier van communiceren. Door de bestaande gevelborden te hergebruiken zijn we tot een kostenbesparende oplossing gekomen waarmee de klant wisselende promoties kan tonen. Bovendien vallen de nieuwe reclame-uitingen extra op dankzij het aanbrengen van een accentuerend grijs contour.

 

Over het project

Woonwinkel Hoogenboezem in Breda was toe aan nieuwe gevelreclame. Hierbij hadden ze de wens om wisselend met klanten te communiceren. De aanwezige gevelreclame bestond uit twee grote gevelborden aan de voorzijde van het pand. Beide gevelborden liepen door om de hoek van het pand. Er waren ook diverse flexbakken rondom het pand aanwezig. Aan ons de vraag om nieuwe, in het oog springende gevelreclame te ontwikkelen voor boven de entree van de woonwinkel. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan om nieuwe geveldoeken voor in de flexbakken te realiseren. Hierbij hebben we gekozen voor een kostenbesparende en duurzame oplossing.

Foto’s oude situatie

Aanpak

In de uitvoering van de gevelreclame is gekozen voor een toepassing met geveldoeken. Geveldoeken zijn namelijk eenvoudig te verwisselen en daardoor zeer geschikt voor tijdelijke promoties. Deze geveldoeken worden gespannen in een frame dat aan de gevel wordt gemonteerd. Tijdens de montage van de frames hebben we de oude gevelreclame van Hoogenboezem als ondergrond gebruikt. Deze oplossing was voordelig voor de opdrachtgever, aangezien de bestaande gevelreclame niet gedemonteerd hoefde te worden. Ook hoefde er dankzij het hergebruik geen restauratie aan de gevel plaats te vinden. Dit maakt dat een hoop kosten bespaard zijn gebleven. Bij het monteren van de geveldoeken hebben we daarnaast gebruik gemaakt van een spandoeksysteem waarbij er geen bevestigingspunten – zoals elastieken – te zien zijn. Deze manier van blinde montage biedt een verzorgde uitstraling, passend bij de identiteit van Hoogenboezem. De gebruikte geveldoeken zijn bovendien gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Dit maakt het een duurzame oplossing.

Montagefoto’s 

Resultaat

Het eindresultaat bestaat uit twee wisselbare reclame-uitingen van groot formaat die aan de voorzijde van het pand zijn gemonteerd. Deze reclame-uitingen worden omlijst door grijskleurige Dibond panelen. Dit zorgt ervoor dat de buitensigning wordt geaccentueerd en dus extra opvalt. Ook zorgt het grijze contour rondom de gevelreclame voor een aantrekkelijk aanzicht. Dit komt doordat het grijs contrasteert met de kleur van de gevelsteen. Montage van het frame op de bestaande gevelreclame heeft er bovendien voor gezorgd dat een mooi diepte-effect is ontstaan. Tot slot zijn de flexbakken voorzien van nieuwe geveldoeken. Hierdoor heeft Hoogenboezem ook rondom het pand een vernieuwende uitstraling gekregen. In combinatie met het lichteffect dat door de flexbak wordt gecreëerd, maakt het pand in het donker nu een krachtige indruk.

Resultaatfoto’s

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
We helpen je graag verder en bespreken de mogelijkheden met je door.

CONTACT