Gevelreclame en portaalbord Bidfood

Rebranding Bidfood

Onlangs is het hoofdkantoor van Bidfood, dé online groothandel voor foodprofessionals, verhuisd. Om deze verhuizing echt compleet te maken, moest het nieuwe bedrijfspand eerst nog een verandering ondergaan. Gezien onze jarenlange samenwerking met Bidfood, hielpen wij hierbij natuurlijk graag. We hebben mooie resultaten weten te behalen door ons te richten op de verbetering van de zichtbaarheid én de vindbaarheid van het nieuwe pand. Daarnaast hebben we door middel van diverse raamfolies prettigere werkomgevingen kunnen creëren voor medewerkers.

Behaalde resultaten:

  • Hergebruik bestaande gevelreclame
  • Productie en montage nieuwe gevelreclame
  • Ontwerp en uitvoering van efficiënt routeplan
  • Verhoging privacy door het aanbrengen van privacy folie
  • Warmte reductie door gebruik zonwerende folie
  • Verbetering zichtbaarheid door transformatie bestaande zuil
  • Creatie inspirerende buitenmuur
Benieuwd naar hoe we dit hebben kunnen realiseren?
Lees dan hieronder verder!
Gevelreclame en portaalbord Bidfood

Gevelreclame en portaalbord

Zuil en routingbord bij ingangterrein Bidfood

Reclamezuil en portaalbord

Routingborden

AANPAK

Bij ddreklame komen we vooraf altijd langs op locatie om de omvang van het project te bepalen en passend advies te geven, zo ook bij Bidfood te Ede. We houden rekening met de achterliggende reden van de opdracht en kijken naar hoe we het best van dienst kunnen zijn. Hierbij staan de wensen van de klant centraal. Voor Bidfood hebben we op diverse vlakken een bijdrage kunnen leveren. Zo hebben we de zichtbaarheid van het pand kunnen verbeteren door het (her)gebruik van gevelreclame en het transformeren van een zuil. Verder kwamen we in samenspraak met Bidfood tot het ontwerp van een geschikt routeplan. Voor binnen hebben we gekeken naar hoe we de lichtinval tegen konden gaan, spreekruimtes meer privacy konden bieden, en een gemoedelijke werkplek voor medewerkers konden creëren.

Gevelreclame en raambeplakking bij Bidfood

Gevelreclame en zonwerende folie en ingangaanduiding op ramen

Bidfood

Zonwerende folie en ingangaanduiding op ramen

Gevelreclame en reclamezuil

Ingang hoofdkantoor Bidfood Ede

Zonwerende folie en ingangaanduiding op ramen

RESULTAAT

Voor de opdracht van Bidfood hebben we de reeds bestaande gevelreclame kunnen hergebruiken door deze bij het oude pand te demonteren en te monteren op de gevel van het nieuwe pand. Ook produceerden we een eenzelfde soort gevelreclame extra. Om goederen- en bezoekersstromen gestructureerd over het terrein te leiden, produceerden en monteerden we diverse bewegwijzeringsborden in overeenkomst met het routeplan. De zuil bij de ingang van het terrein hebben we voorzien van nieuwe platen met daarop het Bidfood-logo. Verder werden de ramen aan de buitenzijde van het pand voorzien van zonwerende folie en hebben we op de ramen van zowel de HR-afdeling als diverse spreekkamers privacy folie aangebracht. Tot slot hebben we door op het platte dak een spandoeksysteem te plaatsen medewerkers van de bovenverdieping een mooi uitzicht weten te bieden. We kijken terug op een fijne samenwerking met een mooi eind resultaat! De productie en montage van alle items is volledig verzorgd door het team van ddreklame.

Wil je meer weten over Bidfood? Kijk op www.bidfood.nl

Spandoeksysteem met afbeelding van uitgestrekte natuur

Spandoeksysteem

Privacy folie op ramen van spreekruimtes bidfood

Spreekruimte met privacy folie

Buitenwand vanuit binnen gezien

Spandoeksysteem vanuit binnen gezien

Zonwerende folie op buitenzijde ramen bidfood

Buitenraam met zonwerende folie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
We helpen je graag verder en bespreken de mogelijkheden met je door.

CONTACT