Afgelopen zaterdag was ddreklame On Tour!
Een uitdagende puzzeltocht in Amersfoort en omgeving.
In z
even nostalgische CV2’s. Dat beloofde een hele gezellige dag te worden.

Leden van de personeelsvereniging gingen met elkaar de strijd aan in een uitdagende puzzeltocht. In zeven mooie CV2’s. Nostalgische oudjes, met een pittig motortje. Tijdens de puzzeltocht in de omgeving van Amersfoort werden de zintuigen geprikkeld. Ook de creativiteit van de teams werd op de proef gesteld. Zij moesten opdrachten uitvoeren of de antwoorden zoeken in de omgeving. Dit leverde veel lol en vooral mooie taferelen op.

’s middags stond een warme lunch op ons te wachten bij Prins Heerlijk te Scherpenzeel. Zo kon er even worden bijgekomen en bijgekletst. Daarna werd de puzzeltocht voortgezet met natuurlijk aansluitend een prijsuitreiking. Uit de zeven fanatieke teams bleek één team toch echt de sterkste. Team ‘Red Ducks’ was de terecht winnaar. Zij behaalden een score van 172 punten!

De dag werd uiteindelijk gezellig afgesloten met een smaakvolle BBQ op locatie.

Bedankje

Van deze gelegenheid willen wij het team van Vintage Road Trips uit Amersfoort en Eetcafé Prins Heerlijk uit Scherpenzeel bedanken voor hun service en enthousiasme. Mede dankzij hun kijken wij terug op een hele leuke ervaring. Wij raden hen dan ook zeker aan als partner bij de organisatie van een leuke bedrijfsuitje!

Volg ons ook op LinkedInFacebook en Instagram.
Dat vinden wij leuk.