Our Blog

Voordelen parkeerbord PARK

24 sepStijlvol parkeren met PARK


Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van branding? Voortaan ontvang je bezoekers en personeel op stijlvolle wijze met het unieke en mooi afgewerkte parkeerbord van ddreklame! PARK is een volledig gepersonaliseerd parkeerbord die bezoekers kennis laat maken met jouw merk vanaf het moment dat ze gearriveerd zijn. Dit zorgt voor een sterke klantbeleving die jouw bedrijf ten goede komt. Wie wilt dat nou niet?  

 

Waarom PARK?

PARK is een opvallend parkeerbord met een uniek ontwerp waarmee je indruk maakt op bezoekers en voorbijgangers. PARK is geschikt als regulier parkeerbord, maar ook als aanduiding van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Het parkeerbord zorgt voor overzicht en is te gebruiken op zowel grote als kleine parkeerterreinen. Doordat onze parkeerborden hoger zijn dan de gebruikelijke parkeerborden, zijn ze beter zichtbaar en worden ze minder snel omvergereden. De afmetingen van PARK zijn 120 mm breed, 800 mm hoog en 50 mm diep.

PARK als oplaadpunt bovenzijde PARK als oplaadpunt voorzijde

 

 

PARK als aanduiding van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

 

 

 

PARK & Branding

De parkeerborden worden rondom bedrukt in jouw eigen huisstijl. Dit in combinatie met het moderne ontwerp zorgt voor een luxe en professionele uitstraling. Door bezoekers al vanaf het parkeerterrein kennis te laten maken met jouw merk, draag je bij aan een positieve klantbeleving. Dit komt doordat bezoekers op meerdere (extra!) momenten interactie hebben met jouw merk. Hierdoor laat je een krachtige indruk achter in het hoofd van de bezoeker, waardoor zij jou op een later tijdstip weer sneller weten te vinden. Dit noemen wij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van branding!

 

Ontwerp, productie & montage

We helpen je graag met het ontwerp van jouw parkeerbord. Onze grafisch ontwerpers maken de mooiste ontwerpen en zorgen ervoor dat de borden volledig aansluiten bij de omgeving en uitstraling van jouw pand. Bovendien produceren wij de parkeerborden helemaal zelf. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede kwaliteit. Onze monteurs komen de parkeerborden graag voor je plaatsen. We bieden een vaste prijs bij afname van 6 stuks.

 

Benieuwd hoe PARK er op jouw parkeerterrein uit komt te zien? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

CONTACT