Background

CASE: WORLD OF BIKES

Door de opkomst van de e-bike wordt het aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires steeds uitgebreider en meer divers, met veranderingen in de tweewielerbranche tot gevolg. World of Bikes (voormalige Peter Terlouw Tweewielers) is ontstaan uit het idee klanten een centraal punt te bieden waar ze het totaal aanbod van alle Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels uit de omgeving kunnen ervaren. Om de overgang van Peter Terlouw Tweewielers naar World of Bikes te realiseren kregen wij de opdracht om het uiterlijk van de winkel te Barendrecht volledig te restylen en twee bedrijfsbussen te voorzien van een nieuwe look. Een opdracht die volledig op ons lijf geschreven staat en waarmee World of Bikes in één keer is geholpen!

Background

AANPAK

Voor het restylen van de winkel hebben we van te voren de locatie opgenomen. Verder maakten we gebruik van de al bestaande huisstijl van World of Bikes. Zo produceerden en monteerden we een nieuwe gevelreclame, vlaggen inclusief vlaggenmasten, raambeplakking op de deuren en een nieuw spandoek. Daarnaast voorzagen we de bedrijfswagens van een full-colour-wrap inclusief belettering.

Background

RESULTAAT

De winkel heeft een totaal nieuwe look gekregen! Zo is het pand voorzien van een nieuwe voorgevel inclusief lichtspots. Voor in een muurframe leverden we een nieuw spandoek en de deuren van de winkel beplakten we met twee groene halve cirkels, volledig naar stijl van het logo van World of Bikes. Om de winkel van afstand goed herkenbaar te maken, plaatsten we bij de ingang van het terrein drie vlaggenmasten. De twee voorheen grijze bedrijfswagens hebben we in een gloednieuw jasje gestoken door middel van een zwarte full-colour-wrap. Om de naamsbekendheid van World of Bikes te vergroten, is het logo en adres op de wagens terug te vinden. World of Bikes kon voor de totaal omvang van het project bij ons terecht!

Kijk voor meer informatie over World of Bikes op worldofbikes.nl

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder en bespreken de mogelijkheden met je door.

CONTACT